2777
2789

خانم ها تا حالا دیدین یا تجربه داشتین کسی اوایل زندگی با شوهرش اختلاف داشته و یا شوهرش باهاش بدرفتاری میکرده یا تعصبی بوده ولی بعدا عوض شده و آرام شده  و الان از شوهرش راضیه ؟ خودتون یا اطرافیانتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلاف داشتم الان خوبیم باهم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بله شوهرخواهرم‌خیلی بد بود هم دهن بین مادرش بود هم تعصبی شدید هم لوس وبچه ننه پلی خداروشکر الان خیلی خیلی بهتر شده

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌

من بودم عوض شده ولی ایده آل من نیس 

اینقد که وقت گذاشتم براش الان دیگه حوصله خوب بودنشو ندارم خستم خیلی خسته

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره بوده ولی جونی زنه رفته ، صبر ایوب می خواد که نداشته باشیم بهتره ، با مرد متعصب زندگی نکنید

دقیقا همینو میخاستم بگم، مردی ک اینجور باشه خب بعدا خوب بشه مثلا ک نمیشه، روح زنه تحلیل میره و زنش میمیره اما زندگی میکنه، کی گفته خوب میشه کسی ک سرشته شده با عوضی بودن

اگه جونی، برات مونده جمع کن برو من نمیگم طلاق بگیرهزار تامشاور برو اگه هزار و یکی شد و نتیجه نگرفتی ...

اصلا نمیذاره از خونه برم بیرون مگر با هزار التماس اونم نهایت یک یا دوساعت حتی خونه مادرم

دقیقا همینو میخاستم بگم، مردی ک اینجور باشه خب بعدا خوب بشه مثلا ک نمیشه، روح زنه تحلیل میره و زنش م ...

دقیقا ،جونی خودم رفت دوست ندارم ببینم کسی جوونیش به پای یه مرد میره

اصلا نمیذاره از خونه برم بیرون مگر با هزار التماس اونم نهایت یک یا دوساعت حتی خونه مادرم

به طلاق فکر نکن ،چون مرد باید رضایت بده که این جور افراد هم طلاق بده نیستن ، سعی کن راه دیگه ایی پیدا کنی