2777
2789
عنوان

لطفاا بیاید واجبه

86 بازدید | 9 پست

من ماه پیش پری بودم  همین روز .بعد الان یکم زیر دلم درد میکنه  فقط 

دستشویی بودم ببخشید 

نمد چرا حس میکنم انگار لکع دیدم .ولی خون نیس انگار قهوه ای هم نیس  نمیدونن اصن چجوره 

نمیدونم از قبل اونجوری بود لباسم یا الان اینجور شده  کلا شک دارم ولی تمیزه کثیف نیس 

نماز بخونم پس ؟

بخون

الان نمیدونم شک دارم ب ابنکه لباسم از قبل اونجور بود یا الان اونجور شد از طرفی دلمم درد میکنه حس میکنم الانه پری بشم 

ولی نمیدونم الان لباسم اونجور شد یا از قبل ولی انچنان ک بگی لکه بینیه نیس بنظرم 

میترسم بخونم گناه باشه 

دلمم نمیخاد نماز شبم بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیدونم شک دارم ب ابنکه لباسم از قبل اونجور بود یا الان اونجور شد از طرفی دلمم درد میکنه حس میک ...

ببین من اعتقاد دارم شک از طرف شیطون میاد. نمازتو بخون اگه خدایی نکرده پریود هم باشی خدا اینقدر مهربون هست که می بخشه. من اصلا احساس میکنم فلسفه نماز نخوندن توی پریودی برای استراحتمون هست نه  چیز دیگه..

تصمیم با خودته ولی من تو این شرایط نماز میخونم چون احساس میکنم اینا خونهایین توی واژن میمونن و بعد پریود هم ممکنه بیرون بیان بخاطر همین قهوه این. من کاپ استفاده میکنم چون خون توی واژن نمیمونه سر ۵ روز تموم میشه لکه نمیبنم ولی اگه شرایطی پیش بیاد نوار استفاده کنم بعضی وقتا روز ششم و حتی هفتم لکه قهوه ای میبینم دیگه اهمیت نمیدم چون میدونم پریود من۵ روزه هست

من با دقت نخوندم فک کردم لکه بینی بعد پریود داری اگه روز اولت هست باید جزو پریودی حساب کنی و نماز نخ ...

اخه الان چک کردم باز   اصلا خون یا لکه دیگه ای ندیدم تمیزه 

انگار همون ی ذره بود فقط بعد انگار لکه حس پبکنم اونقدر کثیف نیس والا نمیدونم 

میخواستم وضو بگیرم یه ذره هم درد داره زیر دلم ولی حالتای پریودی رو ندارم