2777
2789
عنوان

حال دلتون چطوره ایام ب کام هست

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 45 پست
واقعا دوران سختیه منم افسردگی گرفتم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی . من نزدیک چهار ماه شب و روز گری ...

وااای اره 🥲حالا من بیشتر عصبی شدم خیلی بده ...بعد قبلا هرشب با شوهرم بیرون بودیم و کلی چیز میز میخریدیم یا شام بیرون میخوردیم الان انگار زندانیم هرچیزیو نمیتونم بخورم چون شیرخودمو میدم ..همسرمم ۲۴ ساعته پیشم نیس..از اینورم درد میکشم وهمش خونه ام اصلا ی وضعیه خیلی بده😪😪کاش زود سرپا بشم واین روزا بگذرن و ب روال عادی زندگیم برگردم

حس و حالم خوش نیست همه چی داغونهههه😭😂بیایین تاپیک آخرم نیازتون دارم

باشه میام عزیزم ،خوب باش خدابزرگه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مادر قوی باش دختر قدمش مبارکه برات

مرسی عزیزم 😘

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

مرسی عزیزم..دعام کن زود سرپا بشم حالم بیشتر از درد کشیدن خرابه..میخام زود برگردم خونه خودم دلم تنگه ...

تا چشم بهم بزنی خونه خودت میری زیر دوش اب گرم لباس راحتی پیش همسرت 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ترم ۶ رشته فیزیکمنفسم در نمیادبرای تدریس فیزیک تو مدارس غیر انتفاعی چندتا پیشنهاد داشتم لنگه یه لیسا ...

بدو زود پاس کن پیش ب سوی موفقیت 🤩

من شدیدا درد تنهایی در زندگی متاهلی داره اذیتم می‌کنه یه دختر ۱۴ ماهه دارم و هر شب شوهرم با حرفاش ا ...

مشکلتون و باهم بریزید رو دایره باصبت حل میشه بخاطر بچتون باید بسازید

خوب نیستم احساس شکست میکنماحساس میکنم خانوادمو نا امید کردم خودمو نا امید کردمزندگی جوری که میخواستم ...

عزیزم تقدیر ک دست ما نیست تو تلاشتو بکن بقیه دست خداس ،انقد دست کم نگیر خودتو خانوادت دوست دارن

واقعا خیلی بی‌قرارم(: کاشکی خدا کمک کنه ایده ای بیاد تو ذهنم

برای دلت التماس ارامش دارم از خدا❤️

وااای اره 🥲حالا من بیشتر عصبی شدم خیلی بده ...بعد قبلا هرشب با شوهرم بیرون بودیم و کلی چیز میز میخر ...

نگران نباش این روز ها میگذره از شش ماهگی به بعد همه چیز بهتر میشه منم کسی کنارم نبود و سزارین کردم و تا دو ماه خیلی درد داشتم . من سرکار هم میرفتم قبل بارداری یه دفعه خونه نشین شدم هرهفته با دوستام بیرون می‌رفتیم دیگه نرفتم ولی الان خیلی خیلی خ.شحال و شادم بخاطر وجود دخترم 

به خودت سخت نگیر بذار بگذره درست میشه 

مشکلتون و باهم بریزید رو دایره باصبت حل میشه بخاطر بچتون باید بسازید

من که بخاطر دخترم میسازم در همه شرایط تا حداقل به سن ۱۲ سالگی برسه 

کلا هر شب به یه چیز گیر میده 

امشب گفت چرا به خواهرم زنگ نمیزنی 

چرا از خانوادت قطع رابطه نمیکنی 

کلا مشکل داره بیماره 

نگران نباش این روز ها میگذره از شش ماهگی به بعد همه چیز بهتر میشه منم کسی کنارم نبود و سزارین کردم و ...

مرسی از همدردیت عزیزم...اره خیلی سخته..من بچه دوممه 

حس میکنم حال بدیم از اینه ک همسرم پیشم نیس و خونه خودم نیستم وگرن مشکلی با بچه داری و سختیاش ندارم اصلا 

اما دلم تنگه خونمه بیرون رفتنامون و...