2777
2789
عنوان

حال دلتون چطوره ایام ب کام هست

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 45 پست
هعی بد نیست میگذره دیگه باید زندگی کنیم و بجنگیم🥲

ی مادر قوی باش دختر قدمش مبارکه برات

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووخی مامان قوی انشالا زودی بهترین ورژنتو دست میگیری

مرسی عزیزم..دعام کن زود سرپا بشم حالم بیشتر از درد کشیدن خرابه..میخام زود برگردم خونه خودم دلم تنگه اونجا شده 🥲

من زایمان کردم تو افسردگی ب سر میبرم🥲😁

واقعا دوران سختیه منم افسردگی گرفتم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی . من نزدیک چهار ماه شب و روز گریه میکردم ولی با برنامه ریزی کردن تونستم از شرایطم در بیام 

ترم ۶ رشته فیزیکم

نفسم در نمیاد

برای تدریس فیزیک تو مدارس غیر انتفاعی چندتا پیشنهاد داشتم لنگه یه لیسانسمم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

دارم پیام های اسمانی میخونم

پیام اسمانی چی هست 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خیلی خستم

ی دوش ی مدیتیشن ی راز و نیاز ،،،حالتو بساز

امشب یه خبر شنیدم خوشحالم ولی عذاب وجدانم دارم از بدبختی یکی خوشحالم انقد تضاد داره حسم الان

کارما رو دیدی عزیزم ریلکس باش 

امروز تولدم بود با اینکه حوصله نداشتم خانواده خودم و همسرم اومدن و جشن گرفتیمخوب بود خوش گذشت

قربونت برم تولدت مبارک شاد باش دنیا مال توعه

به شدت خسته ی کارم منتظرم که لباسای همسر رو از تو ماشین دربیارم وبگیرم بخوابم

خسته نباشی بانو باسلیقه