2777
2789

دو روز پیش رفتیم دریا مامانم وخالم شنا کردن ولی من نمیرم چون از خیسی بعدش بدم میاد

خلاصه بعد ک برگشتیم.اول خالم حالش بد شد بعد مامانم امروزم من

من وحشتناک سرماخوردم اینقد بندنم درد میکنه ک نمیدونم چجور بگم حتی با امپول مسکن هم خوب نشدم

قرص ک میخورم هیچ انواع واقسام دمنوش هم دم میکنم

تو بدن هرکس یه جور نشون میده من دیشب اول تب ولرز کردم صبح حالت تهوع شروع شد مغرب هم بدن درد شدید اصلا یه لرزی تو بدنمه نمیره

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

دقیقا مثل من

رفتم دکتر گفت سرماخوردگی

ببین یه جوری بدن درد داشتم که حس میکردم استخونامو دارن میکشن جدا میکنن از هم 

انقد حالت تهوع داشتم که دستام داشت میلرزید

سردرد وحشتناک جوری که انگار یه ور صورتم سر سر بود

از گلودرد که لال شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل منرفتم دکتر گفت سرماخوردگیببین یه جوری بدن درد داشتم که حس میکردم استخونامو دارن میکشن جدا ...

وای اره خیلی بده

من الان بلند شدم یه سیرخام ریز ریز کردم با اب ولرم عسل خوردم

این یه ویروس جدیده ربطی بهدریا نداره

وای خوب ما اصلا کسی داخلمون سرمانخورده بود همه سالم بودیم یهو از دریا ک خالم در اومد بعدش سردرد شدید گرفت وبقیه چیزا

ایشالله زود زود خوب شی منم بهمن گرفتم دو هفته واقعا حال مرگ بود عفونت گلو و چشم و بهم ریختن‌گوارش و ...

وای خوب میکنی همیشه وقتی هوا دوهواهه میشه سرماخوردگی زیاده

وای اره خیلی بدهمن الان بلند شدم یه سیرخام ریز ریز کردم با اب ولرم عسل خوردم

عزیزم مسکن هارو سر وقت بخور

من تا شبش داشتم میمردم

قشنگ از بدن درد داشتم میمردم بعد آخر شب افتاد وای یعنی یجوری خوابم برد

صبحش امتحان داشتم بعد اصن نفهمیدم چه چرت و پرتی نوشتم فقط خوابیدم😂

دقیقا مثل منرفتم دکتر گفت سرماخوردگیببین یه جوری بدن درد داشتم که حس میکردم استخونامو دارن میکشن جدا ...

وای وای منم فک کنم دارم دچار میشم 

یکم گلو درد دارم حس گیجی هم تک سرم