2777
2789

لطفا زیر ۲۰سال نظر نده 

بچه ها خیلی خستم محبتم به چشماش نمیاد یا اگرهم میاد اونقدر پر رنگ نیست..اخلاقای خوبم یا روزایی که با هم‌خوبیم به چشمش نمیاد..یه روز در هفته یه جر و بحث پیش میاد همونو بولد میکنه..کل هفته روزایی که باهم خوبیم تیکه های دلسرد کننده بهم میندازه..

بچه ها شما خ.صوصا خانومایی که مزاج شون بلغمه..تپلن و قد متوسط دارن و ارومن..دعوا و جر و بحث ندارید؟

نمیگم‌من‌خوب و بدون نقصم‌..منم ایراد دارم اخلاقم یکم تنده و شوهرم اخلاقش خوبه اما وسواس داره اینقدر روی مغزم میره که عصبیم میکنه..نمیتونم یه لیوان نسکافه پیشش با ارامش بخورم..خیلی میده ضرر داره قول دادی نخوری..چای نخور هفته تی یکبار..و..کنارش ارامش ندارم اکثرا بس که نق میزنه..

چرا به بچه یاد دادی پله بالا پایین بره میافته خطرناکه..کلا وسواس داره و محافظه کاره..کنارش نمیتونم با ارامش غذا بخورم اکثرا..بعضی مواقع خوبه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر این سوالم که دو سه بار پرسیدم نگفت دکتره یه دختر جون بود عصبی شد..

رفتیم عکس گرفتیم کلی ترافیک و الافی اومدم کلینیک عکسو دادم منشی..بچه م خسته شده بود بهونه میگرفت ده دقیقه بعد رفتم در زدم و خیلی مودبانه گفتم خانوم دکتر بچه م اذیت میکنه اگر میشه زودتر عکس مو ببینید ..دکتره با لحن بد گفت مگه دستم ازاد شده که ببینم..مریض زیر دستش نبود من در زدم..

گفتم اخه بچه م‌کوچیکه اذیت میکنه اگر امکان داره بگید کی نوبت من میشه..شروع کرد بلند و تند سرم دعوا که تو از همون اول اذیت کردی رو اعصابم بودی و همچین چیزایی..کلی توهین کرد بهم..من چون ویزیت داده بودم هیچ‌چی نگفتم ..وگرنه میخواستم بگم برو به روانپزشک خودتو نشون بده

منشیش مهربون گفت برو الان میام نوبت شماست..سر این قضیه و توهیناش بهم و جواب ندادنم خیلی حالم بد بود..شب رسیدیم خونه خسته هم بودم یه سریال دیدم تا حالم بهتر بشه و تحقیراشو فراموش کنم

بعد شوهرم گفت بیا اتاقمو مرتب کنیم..رفتم داشتم حرف میزدم که اره خیلی خستم..گفت چرا فیلم دیدی پس اگر خسته ای..  گفتم فیلم دیدم تا حواسم پرت بشه بخاطر تحقرای دکتره حالم بد بود..

گفت اووو تو روزی صد بار این بلا رو سر ما میاری ببین خوبه یا نه..من دارم تحملت میکنم و فلان..

یه همچین حرفی زد..منم قهر کردم کمکش نکردم

سر این سوالم که دو سه بار پرسیدم نگفت دکتره یه دختر جون بود عصبی شد..رفتیم عکس گرفتیم کلی ترافیک و ا ...

خدایی اینجا تو پیله بودی چجوری عکسوندیده وضعییت دندون رو نمیدونه قیمت بگه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

سر این سوالم که دو سه بار پرسیدم نگفت دکتره یه دختر جون بود عصبی شد..رفتیم عکس گرفتیم کلی ترافیک و ا ...

باید همون لحظه از مطب میومدی بیرون

جهنم و ضرر پول ویزیت مگ چقدر ارزش دارع

من وایسادم منو نمیشه کشت

بعد اومد اتاقم که بیا کمکم کن..و یه چیزایی گفت الان یادم نیست عصبی شدم سر لباس تنش خالی کردم و لباسشو جر دادم..

اونم قهره....بچه ها به خاطر گیر دادنش و اینم هر کاری کنم بازم ازم راضی نیست یه نقطه ی سیاه تو دلش هست..زحماتمو نمیبینه دوست ندارم اشتی کنم..

اما الانم که قهرم دست و دلم به کار نمیره..انگار یه چیزی گم دارم..

اگرم اشتی کنم تا کی تو سرم میزنه که تو فلانی تو الی تو لباسمو پاره کردی..

غذاهاتو دوس ندارم..

باید همون لحظه از مطب میومدی بیرونجهنم و ضرر پول ویزیت مگ چقدر ارزش دارع

بخدا همین شوهرم گفت حتمابپرس چند میگیره کاخ لبخند رفته سه کاناله با پر هشت میلیون داده میگه اینا اگر بیشتر بگن دزدن و..