کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
تجربه ای ندارم ولی خب حموم نرو. فردا صبح برو تهیه کن اینایی که میگی رو.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
حقیقت ماجرا اینه اگه کراتین کراتین باشه نه شامپو نه ماسک نه سشوار هیچ غلطی نمیکنه من بارهای بار کراتین کردم کراتین های خوب مثل اینی ک الان رو سرمه بعد دو نیم سال هنوز صافه لخت نیس ولی صافه این جدیده هم فقط جلو موم زدم ک لخته انگار موی آدمی ک بیش از حد خودش صافه هیچ گونه مراقبت انجام نمیدم اتفاقا اون آرایشگری ک سخت میگیره برا این کارا بدون کارش چرته اگه خودش شامپو اینا داره برا فروش ک اگه دوبل بهت نندازه قطعا میخواد تو فروش اینم سود کنه
به من این قد رو گفتن دوتومن البته با موادی ک جلو موم هس سه تومن میشه این من واقعا کراتین خوبی این سری انجام دادم درکل به زبون بازی من همیشه آرایشگاه تو خونه میرم و پیش آدمی ک ارزون نمیگیره ولی بی انصاف گرون گو نیس اینقدر خوبه ک با آرایشگاه محله ای تو خونه خودش شده رئیس صنف آرایشگر ها😂