2777
2789

برای دوستم تو یکی از دانشکده های علامه مراسم هفت گرفتن

ورود برای عموم ازاده اینجور مواقع یا فقط دانشجوهای خودشونو میپذیرن؟

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
نه میتونی بری وقتی برای عموم آزاد فقط جلو در یه کارت شناسایی چیزی ازت میگیرن

مرسی عزیزم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میتونی بری وقتی برای عموم آزاد فقط جلو در یه کارت شناسایی چیزی ازت میگیرن

عزیزم راستی من خودم نمیدونم ورود ازاده یا نه

دارم میپرسم از شما

من دانشجوی علامه بودم دانشکده اقتصاد با گرفتن کارت اجازه ورود می دادن

برای ختم؟

من دانشجوی علامه بودم دانشکده اقتصاد با گرفتن کارت اجازه ورود می دادن

البته با پوشش مقنعه و لباس مناسب، البته دانشجویی ما زمان احمدی نژاد بود😆😆😆😆

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
برای ختم؟

نه اگر دلیل موجه واسه حضور می داشتن مثل شرکت در سمینار یا استفاده از کتابخونه و پایان نامه ولسه دانشجوی دانشگاههای دیگه

البته با پوشش مقنعه و لباس مناسب، البته دانشجویی ما زمان احمدی نژاد بود😆😆😆😆

ای بابا

رفیق ۱۲ سالم عین غنچه گل تو سن ۲۰ سالگی پر پر شد

کمرم خم شده از داغش

شبیه پیرزنا شده تیپ و قیافم

نه اگر دلیل موجه واسه حضور می داشتن مثل شرکت در سمینار یا استفاده از کتابخونه و پایان نامه ولسه دانش ...

یعنی برم فردا با کارت ملی راهم میدن؟

ای بابا رفیق ۱۲ سالم عین غنچه گل تو سن ۲۰ سالگی پر پر شد کمرم خم شده از داغش شبیه پیرزنا شده تیپ ...

الهی عزیزدلم خدا صبرت بده و اونم بیامرزه😢😢😢😢

یعنی برم فردا با کارت ملی راهم میدن؟

کدوم دانشکده میری فکر کنم دانشگاههای خود دهکده المپیک سختگیرتر هستن اگر کارت دانشجویی هم داری هنراهت ببر

کدوم دانشکده میری فکر کنم دانشگاههای خود دهکده المپیک سختگیرتر هستن اگر کارت دانشجویی هم داری هنراهت ...

سالن همت دانشکده علوم ارتباطات