2821
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم رو باید میدادم ایا

311 بازدید | 20 پست

امروز رفتم خونشون حرف از ازدواج یکی از فامیلا بود که به خاطر مهریه کنسل شده گویا عروس گفته110 سکه و داماد گفته من اینقدر نمیتونم و نهایتا 70 سکه میدم(بعد از مدت ها رفت و آمد سر این موضوع بهم خورد) دختره هم سنش بالاست

من گفتم کاش اگه همه شرایطش خوب بود با مهریه کنار میومد حالا کمتر باشه هم اشکالی نداره(دختره خودش شاغله و خونه هم داره) 

مادرشوهرم هم برگشت گفت وقتی ما اومدیم خواستگاری تو وقتی خانوادت گفتن110تا سکه من مخم سوت کشید با خودم گفتم خانواده مومن نمازخون باید اینقدر بگن؟(منظورش این بود خانواده مومن باید کم مهریه تعیین کنه ولی خانواده شما نکرد) خیلی ناراحت شدم از حرفش  😔

اخه واقعا 110تا زیاد نیست فوقش نمیخواستن قبول نمیکردن

برای چه چیزایی دلتون میشکنه خب نطرشو گفتع!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه چرا یه دفعه باید بحث سه سال پیش رو وسط بکشه؟

سخت نگیر نظرشو گفنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب اصلا چه ربطی به من داشت؟ پدر و مادرم رو زیر سوال برد درحقیقت

نه بابا 

من ازدواج دومم ۲۰۰ تا سکه دو دنگ خانه و ۵۰ مثقال طلا بود  جاریم خودشو کشت  مهمونی بعد عقد زهرشو زیخت گفت خوبه والا زن سوراخ شده با یه تولخ ادعاش برای مهریه  از دختر مجرد بیشتره البته حرف یکی دیگه رو انداخت وسطهااا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نه بابا من ازدواج دومم ۲۰۰ تا سکه دو دنگ خانه و ۵۰ مثقال طلا بود جاریم خودشو کشت مهمونی بعد عقد زه ...

پشمااااام ی کاربری اومد بهت یجا توهین کرد که همه جا میای ازدواج هاتو مقایسه میکنی. اونجام کرده بودی

باورم نمیشه واقعا همینطوری ای پس😂😂😂😐😐😐😐

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

پشمااااام ی کاربری اومد بهت یجا توهین کرد که همه جا میای ازدواج هاتو مقایسه میکنی. اونجام کرده بودیب ...

خب اشکالش چیه؟! اون کاربر هم از یه جای دیگه سوخته بود!

پشمااااام ی کاربری اومد بهت یجا توهین کرد که همه جا میای ازدواج هاتو مقایسه میکنی. اونجام کرده بودیب ...

اینم بگم من از لج اون کاربر هم میگم تا بیشترربسوزه😁😃

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز