2777
2789
عنوان

وقتی ده سالم بود تحمت زدم

276 بازدید | 33 پست

بچه ها من مادر بزرگم خیلی فرزند پسر دوست داره راضیه همه نوه هاش پسر بشه دیکه نمیدونم چرا 

نمیدونم ۹ سالم بود یا ۱۰ 

به مامانم گفتم مادر بزرگ بهم گفت کاش تو پسر بودی (مادر بزرگم اصلا و ابدا این حرفو بمن نزده)

چون تو بچگی تحت تاثیر حرفا گرفته بودم ک همش میگفتن مادر بزرگت پسر دوست داره ... منم با عقل بچم اون حرفو زدم مادرمم که ب چند نفر گفت که مادر شوهرم به دخترم گفته کاش پسر بودی. مادر بزرگمم قسم میخورد ک نگفتم   

حالا من ۲۱ سالمه و مسلمان شدم بنظرتون حق الناس برام نوشته شده؟ روم هم نمیشه به مادر بزرگم بگم بهت تحمت زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی چون باعث شده بقیه به مادربزرگت بدبین شن و با خودشون بگن بچه که دروغ نمیگه فکر میکنم اخلاقیش اینه که از دلش دراری 

حالا به خودش بگو اینجوری شده و من بچه بودم متوجه حرفم نبودم 

ولی اگه فکر میکنی اگه بگی دعوا میشه و باز سر یه مسئله باز میشه کلی حلالیت بطلب و سعی کن یجور دیگه دلشو به دست بیاری غیر مستقیم 

یا به مامانت بگو همچین چیزی نبود

🤌🫀
حق الناس.الان بچه جاریم ۱۱سالشه همیشه بااین کارش خونه من دعواراه میندازه هیچ وقت نمیبخشمش

ولی اون بچست نمیفهمه مگر اینک توجیهش کنی ک کارش بد بوده. بمن کسی نبوده بگه چی گناهه چی گناه نیست