2777
2789
عنوان

بچه رفیقم حالش بد شد 😔

798 بازدید | 25 پست

امروز رفته بودم پارک محل با پسرم ۶ سالشه گفتم بزار زنگ بزنم دوستمم بیاد خیلی وقته ندیدمش یه پسر ۲ ساله داره بیاد بازی کنن کاش دستم قلم میشد

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن یکم بازی کردن پسرمم مراقبش بود سوار سرسره میشدن پسر من رو سرسره بود این پایین میخواس بره بالا نزدیک پله ها من یه دیقه چرخیدم سمت دوستم که یه چی بگم بهش دیدم داد زد دوید

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه رفته بود سمت تاپ دختره هم با سرعت تاپ میخورد خورده بود به پسره از پشت سر این افتاد زمین

تا به خودم اومدم دیدم دوستم داد میزنه زود از دستش گرفتمش دیدم حالت تشنج اینا داره مثل ریسه رفتن ده ثانیه هم نشد به گریه افتاد هی گف ماما

وای عزیزم الان حالش خوبه؟فکر کنم چون ترسیده این حالتی شده درسته؟

فک کنم چون مامانش خیلی بد داد زد