برای اخرهفته ختم داریم امروز حلوا درست کردیم گذاشتیم یخچال که نمونه همش یه روز خسته بشم اخه دست تنهام ..گذاشتم ظرف در بسته تو یخچال بنظرتون خراب یا ترش نمیشه ؟
یهو الان یادم اومد استرس گرفتم
مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار