2777
2789

برای اخرهفته ختم داریم امروز حلوا درست کردیم گذاشتیم یخچال که نمونه همش یه روز خسته بشم اخه دست تنهام ..گذاشتم ظرف در بسته تو یخچال بنظرتون خراب یا ترش نمیشه ؟

یهو الان یادم اومد استرس گرفتم

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ..چه غلطی کردماا شوهرم دعوام میکنه

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

من مامانم همیشه حلوای بیست و یکم ماه رمضون رو ورمیداره برا عید فطر که با اون روزشو وا کنه.

یعنی نه روز

اصلا خراب نمیشه و همچنان خوشمزست

اما دیگه انسجام نداره، دون دون میشه و علاوه بر اون بوش هم تقریبا میره

من مامانم همیشه حلوای بیست و یکم ماه رمضون رو ورمیداره برا عید فطر که با اون روزشو وا کنه.یعنی نه رو ...

گفتم امروز  درست کنم چهارشنبه بریزم تواین کاسه های بیسکوییتی ..