2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چرا کشش ندارین نسبت به درس و شب امتحان اکثر دانش اموزا الان یا در حال استوری گذاشتننن یا تو سایتن با اینستا 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

خدایی چرا کشش ندارین نسبت به درس و شب امتحان اکثر دانش اموزا الان یا در حال استوری گذاشتننن یا تو سا ...

قدیم چطوری بود؟ 

خیلی دوست داشتم اون موقع مدرسه ای بودم 

همش استرس داشتین نه؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

قدیم چطوری بود؟ خیلی دوست داشتم اون موقع مدرسه ای بودم همش استرس داشتین نه؟

خدایی مثل الان شما کشوری نبود ناحیه یا استانی بود

استرس ک بشدت اما گوشی و اینا مثل الان نبود اینقدر ازاد در مجازی نهایتش چت روم بود ک اون زمان خط قرمز ما بود 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!