2777
2789

تولدم نزدیکه شوهرم گفت یا گردنبند مدل ورساچه برات بگیرم که قیمتش ۱۳۰ میلیون هست 

یا اگه طلا نمیخای تبلت برات بگیرم به علاوه یه گوشی در حد ۳۰ میلیون ( به عنوان گوشی دوم ) 

حالا کدوم انتخاب کنم ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشی خوب در حد ۱۰۰ میلیون 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من گوشیم راضیم . لپ تاپم تازه خریدم صفحه لمسی . پس گردنبند میگرفتم . شایدم کلا با پولش سفر میرفتم

گوشی شما چیه ؟ 

S23 پارسال برام خرید به نظرت گوشی آنر بگیرم به عنوان گوشی دوم داشته باشم ؟ 

گوشی شما چیه ؟ S23 پارسال برام خرید به نظرت گوشی آنر بگیرم به عنوان گوشی دوم داشته باشم ؟

من یه شیائومی میان رده دارم . من اصلا پول بابت گوشی اینا نمیدم پولام همه خرج سفر و تفریح میشه 😄 اگه میخواستم بگیرم با پول هر سفرم میتونم یه گوشی پرچمدار بگیرم 

بخاطر همین میگم ببین خودت علاقت چیه

من یه شیائومی میان رده دارم . من اصلا پول بابت گوشی اینا نمیدم پولام همه خرج سفر و تفریح میشه 😄 اگه ...

چقدر لاکچری تا حالا سفر کجا رفتی عزیزم ؟