2777
2789

امروز اینقدر گفت که من اومدم باهاش حرف زدم در حالیکه قهر بودم الان حس میکنم برام طاقچه بالا می‌ذاره واقعا زنهای نسل قدیم چقدر ذلیل شوهر هستن 

گفت قدر بدون یعنی شکر کن و‌نکات مثبت ببین 

نه اینکه بری یکارع آشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا هرجی من میخام یه خورده قهری نازی جیزی بکنم میشینه اینارو میگه منم که با چهارتا حرف خام میشم انگار اون مرد واسم فرشته میشه اه بخدا نمیدونم تو فکرشون چی میگذره

مثلا مشاوره داد به من

مشاوره نمیدن بیشتر مارو جلو شوهراشون کوچیک میکنن که ما مثلا زن زندکی باشیم و تا تقی به توقی خورد نگیم طلاق مامان من که الحمد الله هردفعه تا نالیدم گفت پسره آله بله فلانه منم گفتم اوه چه شاهزاده سوار بر اسب سفیدی اومده باز ببخشید خر شدم