2777
2789

یه دختره است سنشم کمه تازه جوین شده تو شرکتی که همسرم توش کار میکنه

کلیپ اون دختر بچه افغانیه هست ،میخواهوم ملَکَه باشوم ،شووَروم پادشاه باشد و... فکرکنم کلیپش دیده باشین تو اینستا، اون پست کرده ،تماممم مدیران ارشد شرکت تگ کرده ،چقدر خل ان بعضیا ،چی تو خودت دیدی لامصب اه اه

یا پست گذاشته وقتی ازم میپرسن چرا وارد رابطه نمیشی ،بازم همه مدیرای شرکت تگ کرده 

برم با پیج فیک هر چی دهنم درمیاد بهش بگم

یا خدا😂😂😂😂😂

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂چرا اونارو تگ میکنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکم متوجه شرایط کاری و محیطی نیست کاش یکی بهش بگه 

ب نظرم با پیج فیک بدون دشنام و از سر دلسوزی بگو ک این کار رو نکن و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دلش خواست به تو چه😐😐😐

نه نشد، اینجا دلش خواسته نداریم👎🏽👎🏽🤣🤣🤣

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اون که رفتارش بچگانست درست

ولی تو چرا حرص میخوری؟

پیام بدی اسکرین میگه باز استوری میکنه کل شرکتم تگ میکنه😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

😂😂😂😂😂چرا اونارو تگ میکنه

حالا باز یکیشون تگ میکرد میگفتم خب کراشه داره نخ میده

شرکت ۱۵ تا مدیر ارشد داره همشون تگ کرده با یکی دو نفر دیگه ،مگه میشه ادم انقدر هول و بدبخت اخه😂