2777
2789

من یه بین کالسکه ایرانی و خارجی موندم.خادجی هم نمیخوام خیلی گرون بخرم. دو مدل انتخاب کردم که با کیف و کریر حدود یه تومن درمیاد. ولی کاسکه ایرانی دلیجان با کیف و کریر حدود ۵۰۰ تومن در میاد. اکثرا هم میگن کالسکه حدود ۱یا۲سال استفاده میشه خیلی براش پول نده‌(.البته من چون شوهرم اکثر وقتا سره کاره و خودم میرم خرید و اینور اونور فک کنم زیاد استفاده کنم.) در مورد کالسکه ایرانی خیلیا بم گفتن خوب نیس چرخاش روون نیس حالا اونایی که داشتن و استفاده کردن بیان راهنماییم کنن خوبه یانه؟با تفاوت ۵۰۰تومن ایرانی بخرم یا خارجی؟

راستی من کالسکه عصایی میخوام ترجیحا ولی انگار ایرانیا فقط مسافرتی داره و مبله و عصایی نداره. درسته؟🤔

مال من چیکو بود خیلیم راضیم هم خودم استفاده کردم هم دادم خواهرم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه رفتم بخر تمااااام فک وفامیل گفتن نخرکه پشیمون میشی وبا وجودخونه ی آپارتمانی بعدش واسه جاش به مشکل برمیخوری،گفتم حالا بزارم بدنیا بیاد هرجا دیدم نیازه میخرم 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
یعنی هیچکس کالسکه ایرانی نداشته ؟ نظرشو بگه؟ خوبه یا بد؟

من دوسام تو سیسمونی کارمیکنه ومارک اسپرینگ ایرانی گفت مشابه خارجیه وخوب هم هست ،بنظرمن زیادهزینه نکن چون مث تخت وکمدنیست که برات بمونه وهمش نیازباشه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
یعنی هیچکس کالسکه ایرانی نداشته ؟ نظرشو بگه؟ خوبه یا بد؟

منکه ایرانی گرفتم میدونم همونم چن بار بیشتر اشتفاده نمیکنم اعتقادی م به مارک و خارجی خریدن ندارم اونم با این اوضاع اقتصادی 

بچه یکساله الان تو بغلم دوست نداره میخاد خودش راه بره اونوقت تا چند سالگی تو کالسکه میمونه .؟

منکه ایرانی گرفتم میدونم همونم چن بار بیشتر اشتفاده نمیکنم اعتقادی م به مارک و خارجی خریدن ندارم اون ...

من میدونم خیلی استفاده میکنم. از یه طرفیم هم ماشینمون صندوق نداره هم خونمون آپارتمانیه. حالا به نظر شما ۱ملیون بدم کالسکه عصایی خارجی با کیف بگیرم یا ۵۰۰تومن بدم کالسکه و کریر و کیف ایرانی بگیرم. من اگه بچم یه سالم توش بشینه تو همون یه سال خیلی استفاده میکنم

من میدونم خیلی استفاده میکنم. از یه طرفیم هم ماشینمون صندوق نداره هم خونمون آپارتمانیه. حالا به نظر ...

عزیزمـ منم تو اپارتمانم حالا بستگی به شرایط مالی ت هم داره اگه مهم نیست هزینه ش برات خارجی ش رو بردار اما اگه دوست داری نصفشو بدهدطلا برا نی نی ت نصفشو بده همون ایرانی بگیر 

هرچی گرفتی مبارکش باشه ❤️