2777
2789

یعنی فقط برای حموم و سرویس میرم و غذامم جدا میخورم سر سفره پیش خانوادم نمیرم و اصلا نگاشون هم نمیکنم ازشون متفرمممم الان واقعا حالم خوب نیس نمیتونم توضیح بدم پدرم باهام بد صحبت کرد منم دیگ نمیخوام پیششون غذا بخورم .. 

و مادرمم ازش بدم میاد بنظرم مادری که بدونه بچش یه مشکلی رو نتونسته با خودش حل کنه و چندین روز حالش بده یه سراغی ازش نگیره و نپرسه چته چ مرگته حیف اسم مادر که روش باشه 

ولی خوب افسرده شدم از این وضعیت شاید یه بلایی سر خودم بیارم نمیدونم تصمیم قطعی نگرفتم 

خسته شدم بچها چرا سهم من از دنیا فقط عذاب و زجر کشیدن شد ؟؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال برو بیرون پیاده روی جایی حالت بهتر میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیخیال برو بیرون پیاده روی جایی حالت بهتر میشه

آخه من از اون مدل آدمایی هستم که بشدت یه موضوع اذیتم میکنه و مدام بهش فکر میکنم و زندگی رو زهر میکنم 

خیر سرم آزمون وکالت دارم واقعا خودم خندم میگیره 😂

آخه من از اون مدل آدمایی هستم که بشدت یه موضوع اذیتم میکنه و مدام بهش فکر میکنم و زندگی رو زهر میکنم ...

اره میدونم ولی هیچی مهمتر از خودت و حالت نیس پس وقتی میبینی اطرافیان کاری نمیکنن تا حالت خوب شه خودت شروع کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اینی که گفتی و طبق تاپیکهای قبلیت...فکر کنم وسواس فکری داری...کمال گرا هم هستی...از نظر تو همه چیز باید درست و به جا به عدالت باشه تا بتونی زندگی کنی و گرنه زندگی ارزش نداره...وسواس فکری هم باعث شده بارها به این مورد فکر کنی و مسائل شاید ساده برات پیچیده تر بشن...

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.