2777
2789
عنوان

جوونا تا این سن رو چیجوری گذروندین و چه برنامه هایی دارین برای اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
برنامه‌م اینه که یه معدل معمولی داشته باشم، ارشدم روخیلی خوب بدم و از الآن تا آخر ارشد کار غیرمرتبط ...

خب بزار منم بگم

لیسانسمو گرفتم منتظرم برای ارشد ثبت نام کنم

با اینکه رشته خوبی درس خوندم و اگه از همون ترمای اول پیگیر کار مرتبط بودم تا الان هم سابقه کاری خوبی داشتم و هم حقوق بسیار مناسبی، اینقدر این شاخه و اون شاخه پریدم و کارهای مختلف رو تجربه کردم(هر کدوم هم بمدت خیلی کوتاه)که الان بسیار پشیمونم از فرصت های رفته و مدام دارم خودمو سرزنش میکنم که اگه از همون اول همراه با درس کار مرتبط مشغول میشدم الان باید خودمو درگیر بروز کردن اطلاعات و پیشرفت کار و ارتقای شغلم میکردم نه اینکه بعد از چندین ماه گرفتن مدرک، هنوز صفرصفر باشم(باوجودی که پیشنهاد کار زیاد داشتم به بهونه های مختلف پیچوندم و نمیدونم چرا این حماقت و کردم و هنوزم میکنم!!!)

الان نشستم اگهی های مزخرف دیوار و شیپور چک میکنم بلکه کاری که خودم دلم میخواد پیدا کنم

یه وقتایی که میگم اصلا گور کار تو خونه بمونم بهتره برام

ولی وقتایی که حوصلم سرمیره از بیکاری میگم الان رفیقام سرکارن من دارم الکی وقت میگذرونم

حتی الان دارم به ازمون استخدامی هم فکر میکنم باوجودی که هیچچچچ پیش زمینه ای ندارم

تا الان از ۱۲ سالگی:عاشق شدمتنوع پیدا کرد زندگیمآرایشگری دوره دیدمازدواج کردمبچه دار شدمو یه شغل سخ ...

الان بگم خوشبحالت که انقدر از همچی راضی ای نیای بگی چشمم میکنی ها😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم موفق باشیدولی الان خودتونو اونجایی ک دوست داشتید باشید، میبینید؟یعنی اینطور بگم رضایت دارین ...

نه کاملا پشیمونم از رشته ای که تو دانشگاه خوندم.باید منطقی فکر میکردم نه احساسی. فکر میکردم تو این سن سر کار باشم ولی برنامم ۲ سال عقب افتاد. به آینده هم سعی میکنم خوشبین باشم. اما من تلاشم رو میکنم که حتی اگه اونطوری که میخوام نشه و در آینده یه آدم بازنده بشم، پیش خودم رو سفیدم چون تلاش خودم رو کردم. نا امید نشستم که هیچ کاری نکنم

الان بگم خوشبحالت که انقدر از همچی راضی ای نیای بگی چشمم میکنی ها😅

نه بابا من کاری به این چیزا ندارم🤣🤣🤣

چشم زدن دروغه مهم نیت قلبی اون آدمه که خوبه یا بد میخواد برای طرف

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

مشکل شما هدف نیستش ، مشکل شما ثابت بودنه!

نمشه بدون تجربه فهمید به چه کاری علاقه دارین

استارت بزنین و با اولین کاری که به ذهنتون میاد شروع کنین یه مدت وقت بزارین اگر خوشتون نیومد برین سراغ بعدی و ...

ان شالله موفق باشی عزیزمولی میدونی آدم پله پله سختی همچیو به جون میخره ولی وقتی ازش عبور میکنه به خو ...

اره واقعا مرسی از امیدت قشنگم♡بهش نیاز داشتم فرداهم امتحان دارم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨