2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره

99 بازدید | 4 پست

پدر مادری که اینقدر سخت گرفتن به دختراشون که حتی جرات در باز کردن نداشتن لباس بلند چادر هد با فامیل حق نداشتن حرف بزنن خودشونم خونه حتی اهنگ جرم بود کوچکترین اشتباه مثلا ظرف شکستن فحش ساده ج ن د ه بود کل کارای خونه با دختر بچه داری کوچکترین درس و مشقشون با دختر  حق لباس تیپ زدن نداشتن آرایش نکردن حق بلند نخندیدن فقط ملاک نماز بود حجاب بود با درس که حتی اونم با اولین خواستگار بدون موافقت دختر با کتک سر عقد با ی معتاد بعد طلاق هر روز کتک تا ازدواج بعدی

حالا یه آدم افسرده اون یکی خواهرم که اصلا ازدواج نکرد 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

پدر مادری که پدر مادری نکردن لیاقت فرزندی کردنو ندارن توام براشون فرزندی نکن 

بالخرره پیر میشن نتیجه بدیهای جوونیشونو پس میدن 

فکر خودت باش نزار با عذاب وجدان خرت کنن

باریشونو نخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور پدر مادر ها فقط بچه ها افسرده و بی عزت نفس تحویل جامعه میدن مثل زن بابا خودم ک الان 48 سالشع ...

منم با خودم حرف میزنم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
مقصر اصلی والدینن که کنترل و محدودیت شدید گذاشتن و حق انتخاب رو از دخترها گرفتن. این‌جور رفتارها باعث افسردگی و مشکلات جدی میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!