2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم تغذیه هم رادیولوژی هردوشون خوبه،درامد بستگی به خودت داره باید بدونی چجوری مسیرشغلی خودتو پیدا کنی چکار میخوای بکنی،از استادای دانشگاتون بپرس

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

هم تغذیه هم رادیولوژی هردوشون خوبه،درامد بستگی به خودت داره باید بدونی چجوری مسیرشغلی خودتو پیدا کنی ...

راستش من خودم تغذیه دوست دارم اما حرف دیگران اذیتم میکنه بخاطر همین میپرسم مخصوصا ک اطرافیان رشته های تاپ میخونن

راستش من خودم تغذیه دوست دارم اما حرف دیگران اذیتم میکنه بخاطر همین میپرسم مخصوصا ک اطرافیان رشته ها ...

من از رشته علوم تجربی اینا کلا سر درنمیارم ولی الان سرچ کردم مثل اینکه همه میگن رادیولوژی😐😂اما تو اونیکه دوست داری برو

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من از رشته علوم تجربی اینا کلا سر درنمیارم ولی الان سرچ کردم مثل اینکه همه میگن رادیولوژی😐😂اما تو ...

اره رادیولوژی تو بیمارستان کار میکنی و با دستگاه سی تی اسکن و اینا اشعه داره بخاطر اشعه ی مقدار حقوقش بیشتر از پرستاری ایناس

اره دیگ همینو میرم 

اره رادیولوژی تو بیمارستان کار میکنی و با دستگاه سی تی اسکن و اینا اشعه داره بخاطر اشعه ی مقدار حقوق ...

همینو برو قربونت برم،البته اگه علاقته