2777
2789
هیچی توی یه فامیل خیلی پولدار یه دختر فقیر آفرید این یه معجزست😣

What 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

معجزه باید از ایمانی که نسبت به خود دارید ریشه بگیرد‌، این معجزه باید از طرز تلقی و عزم راسخ شما به هنگام بحران منشأ بگیرد، در همان زمان که بحران را به فرصتهای خلاق بدل می‌سازید؛ باید از حمایتی که در تمام مواقع از خود می‌کنید ریشه بگیرد.

معجزه‌ای که باید مقدمش را گرامی بدارید خودپذیری شماست.

پذیرفتن نقاط ضعف،پذیرفتن نقاط قوت ،پذیرفتن عیوب و نواقص

با پذیرفتن خویشتن به خود کمکی می‌کنید که تفاوت چندانی با معجزه ندارد.

از کتاب درس زندگی نوشته ماکسول مالتز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا توکل کن 

هیچ پناهی بزرگتر از اون نیست ❤️ تو سخت ترین و تاریک ترین شب ها جز خدا هیچکس نیست کنارت ، فقط خدا دید تو چقدر سختی کشیدی و کم نیاوردی من بهت قول میدم دستتو میگیره خدا انقد مهربونه باورت میشه؟؟؟

کسی که امروز بهترین روز زندگیشه دیروز نمیدونسته که امروز قراره بهترین روز زندگیش باشه ، شاید مایی که از فردا خبر نداریم فردا قشنگ ترین روز زندگیمون باشه اصلا شاید همین یکساعت دیگه یک خبری بشنوی که حتی فکرشم نمیکنی☺️❤️

خدا خودش گفتع منو صدا کنید تا جوابتونو بدم 

خودش گفته بد هر سختی اسونیه 

خودش گفته بهم توکل کنید من پشت بنده هایی ک جز من کسیو ندارن خالی نمیکنم خدا ک دروغ نمیگه پس بهش امیدوار باش

هر چییییی سخت تر بگذره داستان قشنگ تری واسه تعریف کردن

داری

بابا یه روزهایی میان که انگار دیگه توان ادامه دادن نداری، دلت میخواد فقط بگذره تموم شه. 

یه لحظه نفس بکش! صرفا روی دَم و بازدمت تمرکز کن.

یه روزهایی میان که از نظرت همه چیز بی‌معنیه، ولی باور کن این شکلی نمی‌مونه. 

ببین؛ باورش کن! اتفاق میوفته. 

فکرت و قلبت رو آزاد کن، جواب سر وقتش 

میاد.

زندگی همینجوریه بعضی روز ها زشته بعضی. روز ها عمیق خوشحالی و بعضی روز ها معجزه میبینی 

امیدوارم کلی اتفاقات خوب و قشنگ واست بیوفته 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بابد برا بوجود اومدن این شانسا به اون شانس تونل زد 

یعنی تلاش خود آدمه که موقعیت های شانس بیشتری رو سرراه قرار میده 

مثلا اکه ازدواج خوب میخوای اکه موقعیت اجتماعی و تحصیلی خودت رو بالاتر ببری 

روابط خودت رو بیشتر کنی 

دوستای بیشتری پیدا  کنی 

به ورزش پ ظاهر خودت برسی تراپی بری و …. شانس ازدواح خوب خیلی بیشتر میشه 

بحث ، بحث احتماله 

شاید مثلا به دختر با شرایط خیلی پایین هم تونسته باشه ازدواج خوبی کنه ولی احتمالش خیلی کمتر از کسی میشه که تلاش میکنه برا اون شانس 

نمیدونم این معجزه میشه یانه مازوج مینوریم سربچه اول که بارداربودم بچم ماژوربودوطبق دستورپزشکی قانونی بایدسقط میکردم وقتی بیمارستان سقط کردم بعدعمل که به هوش اومدم یه زنه اومدملاقاتم بهم گفت ۳ماه بعدباردارمیشی بچت پسره حتی اسم هم براش گذاشت وقتی مادرم پشت زنه رفت انگاراب شدرفت توی زمین من چون مینوربودیم بچه نمیخواستم دقیقا۳ماه بعدناخواسته باردارشدم بچم شکرخداسالم بودپسرهم شد❤️

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
به خدا توکل کن هیچ پناهی بزرگتر از اون نیست ❤️ تو سخت ترین و تاریک ترین شب ها جز خدا هیچکس نیست کنار ...

مرسی عزیزم 😔 خیلی ناراحتم مریضم تنهام و ...

نمیدونم ینی اونقد بدم ک دعاهام اجابت نمیشه 😔من امیدم بخدا و ائمه هس اگه اونا منو نخان دیگ کیو دارم 😔

بابد برا بوجود اومدن این شانسا به اون شانس تونل زد یعنی تلاش خود آدمه که موقعیت های شانس بیشتری رو س ...

اره هست انسان باید تلاش هم بکنه . من مریض شدم و  😔خودمم تنهام و سنمم بالا رفته و شرایطمم تو این اوضاع سخت و سرکار هم با این فکر و خیال و مریضی نمیرم و همه جوره گم کردم خودمو . کاش خدا همه دعاهارو استحابت کنه . من خدا و ائمه رو دارم همین 😔  

نمیدونم این معجزه میشه یانه مازوج مینوریم سربچه اول که بارداربودم بچم ماژوربودوطبق دستورپزشکی قانونی ...

ای جانم الهی همیشه سلامت باشین خودتون و بچتون . و این ینی معجزه خدا .

کاش میشد منم سالم میشدم 😔 کاش همه مشکلات بدنم درس میشد  کاش منم زندگی مث بقیه میداشتم و ...

نمیدونم چجوری از خدا بخوام . انگار خیلی ادم بدیم که دیده نمیشم و دعایم استجابت نمیشه .

ای جانم الهی همیشه سلامت باشین خودتون و بچتون . و این ینی معجزه خدا .کاش میشد منم سالم میشدم 😔 کاش ...

قربونت برم عزیزدلم.نگران نباش خدابزرگه الهی به حق دستای بریده ابوالفضل شماهم خوب میشین به مراددلتون میرسین خیلی ناراحت شدم براتون توروخداغصه نخورین پدرم سیدخوبی بودن رفتم سرخاکش براتون دعامیکنم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
قربونت برم عزیزدلم.نگران نباش خدابزرگه الهی به حق دستای بریده ابوالفضل شماهم خوب میشین به مراددلتون ...

الهی قربونت برم . الهی خیر ببینی  . مرسی ازت ❤