2777
2789
عنوان

چاقی صورت

161 بازدید | 15 پست

خانوما میشع راهنمایی کنید برا چاقی صورت باید چیکار کنم چی بخورم ک طبیعی و زود تپل شه صورتم من چن سال پیش صورتم گردو تپل بوده اما یه مدت افسردگی گرفتم صورتم خیلی لاغر شد و هرکار میکنم اون صورت قبلم نمیشع میشع کمکم کنید ممنونم ازتون😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمنو بخور هر روز یه پیاله صورتو تپل میکنه من یه هفته خوردم تاثیرشو دیدم ولی تا قطع کردم کم کم بادش خ ...

گلم میگم یه چیز دائمی ک اثرش نره

واااای من صورت گرد تپلی قبلمو میخاااام ن الانو😢😭

گلم میگم یه چیز دائمی ک اثرش نرهواااای من صورت گرد تپلی قبلمو میخاااام ن الانو😢😭

عزیزم امکان نداره چاقی صورت دائمی باشه بعضی چیزارو ممکنه بخوری دیر تر لاغر شه بعضیام ممکنه زودتر چیزی به اسم چاقی صورت دائمی نداریم چون ادامه ندی ممکنه صورت لاغر شه من یکی از دوستام قرص چاقی میخورد صورتش تپل شد انقدر خوشگل شد که نگم ولی میگفت تا قرصارو قطع میکنه لاغر میشه ولی سیب زمینی بخوری دیرتر لاغر میشه صورت اگه ادامه بدی منتها بدنم چاق میشه

عزیزم امکان نداره چاقی صورت دائمی باشه بعضی چیزارو ممکنه بخوری دیر تر لاغر شه بعضیام ممکنه زودتر چیز ...

ارع میدونم منم یه مدت قرص چاقی خوردم شد همون صورت تپل سابقم اما گفتن برا کلیع ضرر داره قطعش کردم تا قطع کردم باز صورتم لاغر شدد ولی صورتم قبلنا خدایی گردو تپل بود ولی یهو لاغرشدو دیگ هیچوقت تپل نشد هعیییی😭💔