2777
2789

یکی از فامیلامون روانشناسی میخونه توی دانشگاه سراسری از طریق تجربی رفته 

بعد میگه میتونم تا ۴ سال( امسال سال اولشه ) بشم مختصص مغز و اعصاب و جراحی کنم

اخه خداییش این این کار امکان پذیره !!؟اون موقع همه میرفتن راحت از روانشناسی قبول میشدن اخرشم دکتر مغز و اعصاب میشدن 

روانشناسِ روانی 🤣

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

🙄🙄🙄🙄🙄🙄مطمئنی دوستت روانشناسی میخونه؟؟؟ یعتی انقد بیسواد هس که نمیدونه، باید برا متخصص بودن اولش پزشکی عمومی بخونه بعد از فارغ التحصیلی دوباره برا تخصص کنکور بده، چقدر بعضی دانشجوهامون بیسواد هستن، یا ملت رو ایسگا میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چهار سال میشه کارشناس .ارشد باید بگیره تا بتونه مطب بزنه 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

🙄🙄🙄🙄🙄🙄مطمئنی دوستت روانشناسی میخونه؟؟؟ یعتی انقد بیسواد هس که نمیدونه، باید برا متخصص بودن اول ...

میگن توی دانشگاه یکی ازاستادا گفتن !!!!

ایشون دوسال کنکور داد هدفش دکتر مغز و اعصاب بود 

بعد دیگه نخواست پشت بمونه باز همین روانشناسی رو انتخاب کرد و رفت 

رتبش هم ۳۵۰۰ بود به نظرم میتونست از خیلی چیزای بهتر در بیاد ولی از مامایی و اتاق عمل و بیهوشی از دانشگاه آزاد قبول شد 

البته نمیدونم رتبش رو واقعنی این بود یا نه 

من توی دور و برام هر کی نتونست از یه رشته قبول شه میره روانشناسی 

ولی اینا میگن روانشناسی اِله بِله کم کمش استاد دانشگاه هست 

میگن توی دانشگاه یکی ازاستادا گفتن !!!!ایشون دوسال کنکور داد هدفش دکتر مغز و اعصاب بود بعد دیگه نخوا ...

اگه رتبش این بود چرا پرستاری نرفت؟ روانشناسی که مستقیم بهش شغل نمیدن، اما پرستاری میتونه در خیلی جاها استخدام بشه 

بله اون درست اونو میدونم ولی اینا میگن میشه دکتر مغز و اعصاب و جراحی میکنه

نخیر اون رشته پزشکی عمومی باید بخونه ۷ سال بعدا ۴ سال تخصص

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

میگن توی دانشگاه یکی ازاستادا گفتن !!!!ایشون دوسال کنکور داد هدفش دکتر مغز و اعصاب بود بعد دیگه نخوا ...

استاد دانشگاه هم باید تا دکترا بخونه بعد استاد دانشگاه بشه، مگه الکی هس، برا مطب زدن هم باید ارشد داشته باشه که اونم اوایل ابدأ مراجعه نداره به خاطر تجربه فعالیت، یکی از دوستام چندین ساله مطب روانشناسی داره، یعنی به زور اجاره مطب رو در میاره

بنظرم ایشون شاید روانشناسی خوندنشم الکی باشه😂😂😂

الان با ارشد

پس من باید برم برای تخصص جراحی 

سر کار گذاشته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بنظرم ایشون شاید روانشناسی خوندنشم الکی باشه😂😂😂الان با ارشدپس من باید برم برای تخصص جراحی سر کار ...

نه واقعا روانشناسی میخونه 

دقیقا اون موقع همه متخصص میشدن چون خیلیا ارشد روانشناسی دارن 

میگه پرستاری خیلی پایین هست

😂😂😂 اگه رتبه رو میگه، که با 3500 میتونست روزانه پرستاری قبول بشه، تا جایی که اطلاع دارم تا 7000 هم میشه، اگه از لحاظ پرستیژ شغلی میگه دستش به گوشت نرسیده میگه بو میده

نه واقعا روانشناسی میخونه دقیقا اون موقع همه متخصص میشدن چون خیلیا ارشد روانشناسی دارن

ن این یه اطلاعات غلطه

متخصص مغز و اعصاب یه شاخه و یه رشته دیگه ست

و روانشناسی یه رشته دیگ

ک خودش کلی گرایش تخصصی داره !!

اصلا این ۲ تا ربطی به هم ندارن

قدیم من دانش اموز بودم

شایعه بود اره روانشناس از تجربی بره بعدا روانپزشک میشه

اینو همع میدونستن ک چرته و ربطی نداره

قدیم جدیدم نداریم گلم

قدیمم شما میخواستی متخصص مغز و اعصاب شی

باید ۷ سال پزشکی عمومی میخوندی

تازهههه میرفتی پیگیر تخصص میشدی