2777
2789

شوهر من چنتاااا برادر داره حالا خواهرا هم هیچی

همه اندازه هم سهم الارث بردن تازه شوهر من یکوچولو کمتر

ولی صفررر تا صد مسئولیت خانواده بر عهده ماست از خوراک و پوشاک و دکتر و عمل جراحی و وسایل خونه بگیر ر تااااا هر چیزی که فکرشو کنید به ولله خرج مادرش دوبرابر خرج منه دیگه فکرشو کنید !!!

شوهرم برا من کم نمیزاره ولی خب یه زندگی کاملاااا معمولی ما داریم مثلا شام امشبمون املت سالی دو بار لباس بخرم فوقش 

یا وقتی به شوهرم میگم بریم رستوران میگه گرونیه ندارم  

من واقعا حرص میخورم نمیدونم حق دارم یا نه !!!!

تازه من نمیگم کمک نکنه وای میگم پس بقیع چی 

تازه اینم بگم مادرشوهرم مدااام تو گوش شوهرم میخونه هوای داداشات و خ‌اهراتو داشته باش😐😐😐

یعنی چونه بقیهرو هم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاری از دستت بر نمیاد که همه بچه ها موظف هستن به یک اندازه خرجو بدن نه فقط یکی ولی وقتی شوهرت به ...

نه گاهی بهم حس عذاب وجدان هم میدن که من حسودم و بد ذات میخام بدونم واقعا من بد ذاتم یا حق دارم !!!