2777
2789

اول خودم میگم

نمیدونم جز ما سه نفر برای کسی باز اتفاق افتاده یانه

یه دوستی از کرج داشتم تلفنی حرف میزدیم 

بین بحثا برگشت گفت یکی از دوستای مجازیم امشب اومد از ماه عکس بگیره ولی تصویر ماه تو دوربین نیفتاده من امتحان کردم ولی نشد..

من اون بهش خندیدم و بحث جمع شد گفتم من میگیرم براتون میفرستم

و همین کارم کردم‌ ..خنده رو لبم خشک شد..هررر کاری کردم نتونستم از ماه عکس بگیرم !!اصلا نبود نمیفتاد.

پشت سر هم میکرفتم از زوایا جاهای مختلف..

کلیک

کیلیک

کلییییک

کلیک

انگشتو گذاشتم کنار ماه دوباره امتحان کردم…نبود که نبود

سیاهی مطلق..

ماه تصمیم کرفته بود امشب تو هیچ عکسی نیفته

و فقط یه علامت سوال بزرگ و خاطره ای عجیب بی جواب و فراموش نشدنی از خودش به حا گذاشت..

اتفاقات عجیب تو این دنیا زیاده تا واسمون پیش نیاد باور نمیکنیم

واستون هیچوقت هیچ اتفاقی افتاده؟تعریف کنین

من باور میکنم

دنیا پر از باگه رفقا

۶ ساله بود ی زن زشت شبا میمود بیدارم میکرد 

خواب نبود واقعیت بود .

همه گذاشتن پای توهم بچگی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
۶ ساله بود ی زن زشت شبا میمود بیدارم میکرد خواب نبود واقعیت بود .همه گذاشتن پای توهم بچگی

متاسفانه نمیدونم چرا کسی حرف بچه ها باور نمیکنه

اون برای قدیم بود ولی ما مید‌تیم راست میگن بخصوص وقتی اون بچه ازین چیزا سردر نمیاره و نمیدونه

همیشه میگن حرف راست از بچه بشنو

واقعا ترسناک بوده امیدوارم زود تموم شده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیدونم چرا کسی حرف بچه ها باور نمیکنهاون برای قدیم بود ولی ما مید‌تیم راست میگن بخصوص وقتی ...

تا وقتی روستا بودیم ادامه داشت بعدش دیگه ندیدم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

پسر عموم فوت کرده بود تو بیمارستان و ما هنوز نمیدونستیم مادرش خونه ما بود ماه رمضان بود من یه لحظه چشمامو باز کردم دیدم پسر عموم نشسته بالا سر مادرش به همه گفتم گفتن زیادی بهش فکر کردی بعد صبح فهمیدن واقعا فوت کرد۶