2777
2789
عنوان

نمازشب ميخونم براتون براي امتحانم دعا كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 225 پست

تو رو خدا دعا کن دفترچه ازمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۶ ماه دیگه اصلا نیاد و ثبت نامی آموزش و پرورش برا هفت ماه دیگ باشه و ازمون استخدامی آموزش و پرورش ۸ ماه دیگ برگزار شه انشالله و اصلا زودترش آزمون استخدامی آموزش و پرورش نباشه و دفترچه و ثبت نامی و برگزاری آزمون نباشه🥹🙏😭🙏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم.

از استارتر معذرت میخوام 💚🌹حلالم کن

برای منم نماز شب بخونین، به نیت رسیدن به حاجت چهار سالم، تعجیل در فرج و عاقبت بخیری پدرو مادرم، نیهانم! 

ممنون ازتون

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

انشالله امتحانتو خیلی خوب بدی گلم موفق باشی الهی آمین 🙏 مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا ک ...

الهي بميرم برات تو همين الانشم خيلي خوشگلي مطمئنم فدات شم

ايشالا عملت با موفقيت پيش بره عزيزم😭❤️❤️

گلم لطفا و خواهشا دعا کن انشالله پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و انشالله پدرم اصلا خودخواه و تنبل و بدجنس و بداخلاق و دروغگو و خسیس نباشه برا من و عزیزانم😭

الهي بميرم برات تو همين الانشم خيلي خوشگلي مطمئنم فدات شمايشالا عملت با موفقيت پيش بره عزيزم😭❤️❤️

قربونت گلم  زنده باشید عزیزمییییی تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله حتما همین امسال عمل کنم هر جور هس و خیلی خوشگل شم و سلامتی و زیبایی به دست بیارم خیلی ساله منتظرم عمل کنم پول ندارم و مانع دارم تو رو خدا دعا کن هم پول هم همه ی موانع از سر راهم برداشته شه همین روزا ارتودنسی قبل جراحی فک کنم و کمتر ۶ ما جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه عمل راضی باشم😭😭😭😭😭😭

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔🙏 

قربونت گلم زنده باشید عزیزمییییی تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله حتما همین امسال عمل کنم هر جور هس و ...

چشم گلم حتما به يادت هستم برات ويژه دعا ميكنم😭😭محتاجيم به دعاي شما