2777
2789
عنوان

گیر کردم بین زندگی کردن یاجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 84 پست
بهانه آره سر من شیر بها اینو گرفتین سر اون کمتر سر من سر مهریه دامادمون نظر میداد من نهسر من ساعت نخ ...

حسادت می‌کنه انگار 

بهش بگو که از زمان ما خیلی گذشته و نباید خودتو مقایسه کنی

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
افرین دقیقا از همه چی افتادم دیگه ولی خب به هر دری میزنم طلاق نمیتونم بگیرم نمیدونم خدا تو سرش برام ...

اره والا ولی خوب سنم داره میگذره الان اینه ۱۰ سال دیگه بیرونم نکنه خوبه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شما فقط چند جمله می خونید من دارم با عذاباش زندگی میکنم عزت نفسم شده صفر

شما گویا بچه اوتیسیک داری. خودمم دارم. طلاق بگیری فکر می‌کنی خانوادت تحملش میکنند. بچه های اوتیستیک با بزرگتر شدن بدتر میشن. در ضمن خواهر توجه داشته باش بچه اوتیسم اعصاب تمام اعضای خانواده رو بهم میریزد. هم شوهرت و هم خودت همش حالت تحریک شده دارین که این بحثها میشه. بشین سر جات. با زبون خوش آرومش کن

حسادت می‌کنه انگار بهش بگو که از زمان ما خیلی گذشته و نباید خودتو مقایسه کنی

دقیقا میگه نه شما همونین فقط داماد جدیده رو تحویل گرفتین حالا الکی میگه ها 

اره والا ولی خوب سنم داره میگذره الان اینه ۱۰ سال دیگه بیرونم نکنه خوبه

چند سالته؟

اره منم همیشه به گذر عمرو بالا رفتن سنم فک میکنم ولی نمیشع 

دیدی یکی میخواد یکاری کنه نمیشه 

طلاق منم نمیشه تا دادگاه رفتم ولی جوری برگشتم خودمم نفهمیدم چجوری 

خودمم واسه همین موندم ولی آخه به چه قیمتی

ب قیمت جوانی ک از دست دادی.آیا جوانیت برمیگرده.پس الان دیگ دیره برای همچین کاری سعی زندگی را با دید بهتری دوباره آغازکنی یک سری رفتارها را باید عوض کرد

شما گویا بچه اوتیسیک داری. خودمم دارم. طلاق بگیری فکر می‌کنی خانوادت تحملش میکنند. بچه های اوتیستیک ...

نمیده به من بزار نگهش داره بلکم آدم شد آنقدر جلو پسرم هر حرفی زده اونروز پسرم میگه آره تو عقلت نمیرسه بابا راست میگه آخه این چه زندگیه

دقیقا میگه نه شما همونین فقط داماد جدیده رو تحویل گرفتین حالا الکی میگه ها

سعی کن قانعش کنی که اینجور نیست 

تولدی مناسبتی چیزی خودت کیک بخر ببر خونه پدرت بگو که اونا گفتن که این از سرش بیفته کم کم

ب قیمت جوانی ک از دست دادی.آیا جوانیت برمیگرده.پس الان دیگ دیره برای همچین کاری سعی زندگی را با دید ...

آخه داره بدتر میشه منم میگم جداشم برم سر کار و ...۱۰ ساله دیگه بیرونم کرد چه غلطی کنم

سعی کن قانعش کنی که اینجور نیست تولدی مناسبتی چیزی خودت کیک بخر ببر خونه پدرت بگو که اونا گفتن که ای ...

بابا اصلا یجور قاطیه اونموقع کیک میکوبه صورتم آنقدر کینه کرده

بابا اصلا یجور قاطیه اونموقع کیک میکوبه صورتم آنقدر کینه کرده

واقعا له مشاور نیاز داره 

حتما سعی کن مشاوره برید 

چند سالته؟اره منم همیشه به گذر عمرو بالا رفتن سنم فک میکنم ولی نمیشع دیدی یکی میخواد یکاری کنه نمیشه ...

همون میترسم برم قهر بعد برگردم بی ارزش تر بشم

ببین فکرنکن همه ی کسایی ک اینجا مشکلات ندارن دارن ولی بااون مشکلات دارن پوست کلفت میشن وخودشون وفق میدن گاهی بعضی مشکلات زندگی باعث میشه ما صیقل بشیم وتازه بفهمیم ک دور بر ما چخبره

اصلاً جواب نده. درکش کن. به هر دلیل رنجیده یا حسودیش شده احساس مظلومیت می‌کنه. دل به دلش بده. خانواد ...

آخه دل به دلش بدم بیشتر توهین میکنه وقیح تر میشه میشناسمش