2777
2789
عنوان

گیر کردم بین زندگی کردن یاجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 84 پست

من بچه سومیم که  پسر شد همش غصه میخورم میگم پسرامو عروسام حسودی میکنن کاش دختر میشد باهم بهتر بودن  این حالا دارم میبینم باجناقام حسودی میکنن😶 

کاش یکی دیگه نمیاوردم این دغدغه رو نداشتم یه دختر یه پسر کافی بود😕😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه سومیم که پسر شد همش غصه میخورم میگم پسرامو عروسام حسودی میکنن کاش دختر میشد باهم بهتر بودن ...

عزیزم از الان بد به دلت راه نده همه مثل هم نیستن 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
طرفداری دامادتونو نکن اصلا و ابدا فحش هم داد هیسولی بگو ب خونوادم چیزی نگو

همین دیگه خانوادم فحش میده منم طاقت ندارم هرروز میاد از زن دوستاش صحبت میکنه که خانواده زنش داماد دوستن مانه

من سه ساله تو همچین مشکلیم تاپیکامو ببینی یا قبلا دیده باشی متوجه میشی نمیدونم فعلا نشستم ببینم چی م ...

چقدر بده بلاتکلیفی دیگه حوصله خانه داری هم ندارم فقط گریه میکنم

آخه میخاد فحش بده من سکوت کنم نمی تونم ازش متنفر میشم

اصلاً جواب نده. درکش کن. به هر دلیل رنجیده یا حسودیش شده احساس مظلومیت می‌کنه. دل به دلش بده. خانوادت که اونجا نیستند ببینند ازت برنجن. خودتو بچه هاتو آواره نکن. این اصلا دلیل مناسبی برای برهم پاشیدن ی زندگی ۱۵ ساله نیست. اگه باهاش همراهی کنی باور کن کار به فحش و فضیحت نمی‌کشه. 

واای این موضوع یه پروسه آیی داره باید طی بشه 

حسادت می‌کنه 

به خواهرت بگو به شوهرش بگه که سعی کنه باهاش ارتباط خوبی داشته باشه بهش احترام بزاره همه جا تحویلش بگیره تا این آتیشش بخوابه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

همین دیگه خانوادم فحش میده منم طاقت ندارم هرروز میاد از زن دوستاش صحبت میکنه که خانواده زنش داماد دو ...

ااصلا دهن به دهنش نذار 

خودتو بی حس مطلق نشون بده 

واسه خودت برنامه داشته باش.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چقدر بده بلاتکلیفی دیگه حوصله خانه داری هم ندارم فقط گریه میکنم

افرین دقیقا 

از همه چی افتادم دیگه ولی خب به هر دری میزنم طلاق نمیتونم بگیرم 

نمیدونم خدا تو سرش برام چی کنار گذاشته نشستم ببینم خدا چی میخواد برام

سلام مااز زندگی ومشکلاتی ک داری اطلاعی نداریم ولی اینو بدون باجدایی هیچ مشکلی حل نمیشه بلکه صدمشکل اضافه میشه از قطع مهر پدری تا پاشیده شدن خانواده ومشکلات روانی بعدازجدایی وهزاران چیز دیگ ک الان حتی ب فکرت خطور نمیکنه تصمیم عاقلانه بگیر همیشه بین بد وبدتر بد وانتخاب کن

مشکلش با باجناق چیه

بهانه آره سر من شیر بها اینو گرفتین سر اون کمتر سر من سر مهریه دامادمون نظر میداد من نه

سر من ساعت نخریدیم برای اون خریدین حالا من گفتم ساعت بخریم گفت من گم میکنم نمیخام

همین دیگه خانوادم فحش میده منم طاقت ندارم هرروز میاد از زن دوستاش صحبت میکنه که خانواده زنش داماد دو ...

بعضی خانواده ها خیلییییی با سیاستن داماد رو انقدر تحویل میگیرن اونم برای دخترشون جبران میکنه بالو پر میدن 

سلام مااز زندگی ومشکلاتی ک داری اطلاعی نداریم ولی اینو بدون باجدایی هیچ مشکلی حل نمیشه بلکه صدمشکل ا ...

خودمم واسه همین موندم ولی آخه به چه قیمتی 

عزیزم حرف طلاق میزنی آیا شرایط جدا شدن و زندگی بعد طلاق رو داری؟؟؟ درآمد و پول داری؟ خونه مستقل و جدا داری که بچه هات توش راحت باشن و سربار کسی نباشی؟؟ اگه نه پس اسم طلاقم ب زبونت نیار والا

ی جوری میگید طلاق انگار نقل و نباته

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂