2777
2789
عنوان

کیا وام مسکن گرفتن

1416 بازدید | 20 پست

شوهرم کرفت دوسال پیش یه اپارتمان از فامیلاش خرید که اصلا هم به دلم نبود بعد الان فهمیدم ۸۰۰ تومنی که ‌گرفتیم نزدیک دو میلیارد باید پس بدهیم دارم از جوش سکته میکنم 

کسی بوده گرفته باشه وام مسکن این شکلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قبلش چرا تحقیق نکردی؟

ماهی چقدر میدی؟

چندساله؟

من ۷ سال پیش گرفتن ۳۰ گرفتم ۴۶ پس دادم برام اون موقع ارزش داشت ولی پارسال میخاستم بگیرم دیدم ارزش نداره توان پرداخت اقساط ندارم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خب قبلش چرا تحقیق نکردی؟ماهی چقدر میدی؟چندساله؟من ۷ سال پیش گرفتن ۳۰ گرفتم ۴۶ پس دادم برام اون موقع ...

من نمیدونستم شوهرم محکم میگف خوبه 

ماهی ۱۷ تومن

۱۲ تومنش ۱۲ ساله ۵ تومنش ۵ ساله

حالم بده از وقتی فهمیدم داغونمحداقل خونه ای بود که دوسش داشتم هی بهش گفتم بریم جای دیگه هم ببینیم

عزیزم حالا که گرفته شوهرت .جوش نزن باز خدا رو شکر خونه خریدی ان شاالله که همینجور رو خونه میاد 

من نمیدونستم شوهرم محکم میگف خوبه ماهی ۱۷ تومن۱۲ تومنش ۱۲ ساله ۵ تومنش ۵ ساله

چقدر درمیارین ک ۱۷ فقط قسط مسکن میدین....

خیلی سخته 

بمنم گفتن اینقدر قسط باید بدی گفتم نمیتونم...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم حالا که گرفته شوهرت .جوش نزن باز خدا رو شکر خونه خریدی ان شاالله که همینجور رو خونه میاد

اخه بهش گفتم بریم خونه ببینم گفت من فقط اینجا رو میتونم بخرم از دادشش بود من دوست نداشتم ولی قبول نکرد

چقدر درمیارین ک ۱۷ فقط قسط مسکن میدین....خیلی سخته بمنم گفتن اینقدر قسط باید بدی گفتم نمیتونم...

دوتامون کارمندیم شوهرم کنار کارمندی ویزیتوری هم میونه دیگه ماهی حدودا ۴۵ داریم 

ولی ۱۷ تومن ۱۲ ساله هم بدین میشه ۱۲۲۵۰ میشه ها

چون از داداشش بود خرید ب هرحال الآن چی جوش بزنی چی نزنی کاری نمیشه کرد دیگه خریدن

بخاطر اینکه دو دونگ خونه مال خود شوهرم بود بهش گفتم بزار تو فروش فروخته شد سهمتو بردار با وام بریم جای دیگه بخریم گوش نکرد