2777
2789

دوستان دکتر متخصص سینه میشناسین معرفی کنید؟

برای مامانم میخوام. هرچی میگردیم دکتر خوب پیدا نیمکنیم🫠

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ببین بیمارستان ارش دکترای خوبی داره که یکیشون صدف علیپور بود نمیدونم اسمش چی بود اونو میگفتن پنجه طلا هست 

لعبت گرانپانه هم خوبه 

بعد مامانمم برای سینه اش پیش یه اقای دکتری رفت که فرستادش پیش دکتر حمیدرضا حقیقت خواه برای سونو میگن سونوهاش خیلی عالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکتر حقیقت خواه که گفتم استاد علوم پزشکی شهید بهشتی هست و با بهترین دکترا کار میکنه و اگه سونو برین پیشش خودش نمونه برداری میکنه اگه احتیاج به نمونه برداری باشه 

مرکز سینه هم خیلی تو تلویزیون صحبت میکردن بگردین جاهای رو پیدا کنین که مراکز علمی باشه و استادای علوم پزشکی باشن مثل همین بیمارستان ارش و اینا 

همین بیمارستان ارش ده سال پیش یه تشخیصی برای یکی از نزدیکانم داد که دکترا تازه بعد ده سال دارن اون متد رو رعایت میکنن در مورد عملای زنان و اون ازمایشا یا اون کارارو انجام میدن

ببین دکتر حقیقت خواه که گفتم استاد علوم پزشکی شهید بهشتی هست و با بهترین دکترا کار میکنه و اگه سونو ...

دمت گرم، مرسی از کمکت🩷🩷🩷

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

مادر ک.یر دزد پدر رندوم کارتن خوابه ک.یر جا به جا کن!

آخه تو سگ پدر که مشخصات پدرت اصلیتم‌ معلوم نیست اومدی با اون مدرک داغونت که عن سگ من بیشتر از اون ارزش داره آومدی برای من فاز روانشناسی گرفتی؟!😂

د آخه کونده‌ تو اصلا مال این حرفا نیستی! حرونزاده با رتبه ۸ رقمی رفتی داری آزاد میخونی فاز چی گرفتی؟! من کارم درمان مریض های امثال تو سگ نجس! تو نهایت موفقیت اینکه بیای تهران برای بابام ساک بزنی!😂

خدا میدونه چه حرام‌زاده ای هستی که فوحش دادن و ریدن به جیگر ننه بابات انقدر لذت بخشه😂

حیف که اون ظاهر کی‌ریتو نشون ندادی وگرنه تشخیص میدادم حاصل کدوم یکی از ژن های سگ های محله ما هستی ننت با کدوم سگ خوابیده😂

حالا فشار بخور و صورتت رو چنگ بزن ننه کی.ز خر سوار 

درس عبرت بگیر دیگه بیشتر از دهنت عن تناول نکنی 

@tak_girl‍ 

و در آخر اینکه احمق گ.وه مغز. من اصلا تن به ازدواج ندادم و پدرمم تو این سن با ازدواج مخالفه من درس میخونم و دنبال کارهای مهاجرت‌ها.

ولی تو معلومه پدرت زده در کون.ت و شوهرت داده تا یک نون خور کمتر بشه

مشخصه شوهرت روزی ۳ بار مرینه دهنت که این شده طرز فکرت. تهشم میره با زنای دیگه می‌خوابه و تو تاپیک آی به دادم برسید میزنی😂

البته اگهههه تا الان با زنای دیگه نخوابیده باشه چون اونجور مردا زن های کودکی مثل تو گیرشون میاد😂

اون تاپیک رو اسی قفل کرد نتونستم کامل با عنم سیرت کنم 

@tak_girl‍ 

و در آخر اینکه احمق گ.وه مغز. من اصلا تن به ازدواج ندادم و پدرمم تو این سن با ازدواج مخالفه من درس م ...

تو هنوز درگیر منی پس یعنی من خیلی از تو بهترم 

حتی پیامت رو هم نخوندم و این یعنی خیلی جلو ترم از تو 

تو هنوز درگیر منی پس یعنی من خیلی از تو بهترم حتی پیامت رو هم نخوندم و این یعنی خیلی جلو ترم از تو

تو فقط از زنای جند.ه محلتون جلو تری