2777
2789
عنوان

به کراشم پیام دادم بعدش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 63 پست
خیلی داغونم دو ساله همش دست رو دست گذاشتم الکی دیگه اینم بگم اون خیلی نگام می‌کرد مخصوصا ترم پیش دو ...

ببین اگه میخوای بهش بگی بگو من دنبال رابطه منطقی هم که یهو ولت نکنه بره

و اینکه چرا از اول به افکارت پر و بال دادی که الان اینی چرا حست رو سرکوب نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیییی ؟یعنی فردا برم دوباره سوال بپرسم ؟؟ یا فکر میکنه کنه شدم و کراشم؟ اون از حرفاش اینجوری برداشت ...

نمیتونی راحت و مستقیم بهش بگی ،چرا اینقد خودت و اذیت میکنی...بعدشم مطمئنی باکسی تو رابطه نیست..بعد ببین چی میگه ..بگو ازت خوشم اومده ..شاید طرف بگه من کلا تو این خطا نیستم ،لااقل اینجوری تکلیفت مشخص میشه ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

دست بردارید از کاراتون من هیچ نمی فهمم تا تنور داغه چیو بچسبونی سوالات امتحانی چسبونی به کراش عشق پوشالی 

واسه خودتون هدفتون طرف مقابلتون ارزش قائل شید

صبح پیام میدن ظهر عاشق میشن عصر از عاقشی تون کاسته میشه شب هم تو یه عملیات غافگیرانه کات میکنن بعد میشینن زار میزنن بیاید حالم بده عشقم رفته و از این حرفا

به خدا هر مدل رابطه ای که وجود داره یسریا تون همشو جمع کردین یجا قورت دادین

شور عشق فکر کنم مال تو کتابهاست

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

نمیتونی راحت و مستقیم بهش بگی ،چرا اینقد خودت و اذیت میکنی...بعدشم مطمئنی باکسی تو رابطه نیست..بعد ب ...

واقعا مستقیم نمیتونم همکلاسیمه 😢تو این خطا نباشه نمیشه کاری کرد؟ 🫠

نه بابا بعدش بگو ببخشید مزاحمتون میشم اینو نگو یه چیزایی همین مایه ها الان جمله به ذهنم نمیرسه

دفعه قبل رفتم نمونه گرفتم کلیییی تشکر کردم و آخرش لایک کردم دیگه چیزی نگفتم الان برم در مورد همون نمونه ها سوال بپرسم و بعدم خلاصه بفرستم براش؟ واقعا فکر نمیکنه کراشم؟ 

واقعا مستقیم نمیتونم همکلاسیمه 😢تو این خطا نباشه نمیشه کاری کرد؟ 🫠

وقتی نباشه دیگه زورکی که نیست ،لابد خانواده ش اینجوری بارش آوردن،.من خودم سالها پیش از یکی خوشم اومد مستقیم رفتم بهش گفتم اولین و آخرین بارم شد😂😂😂 ،حالا بعد چندماهم خودم خواستم ازش فاصله گرفتم چون فهنیدم اهل شراب و ایناست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دفعه قبل رفتم نمونه گرفتم کلیییی تشکر کردم و آخرش لایک کردم دیگه چیزی نگفتم الان برم در مورد همون نم ...

نه خلاصه نفرستا یه سوال که مثلا یکم پیچیدس و جوابش رو بگو به طور خلاصه وار   یه جاهایی ایراد ریز هم داشته باشه اوکیع 

ببین حقیقتش من اینطوری نیستم نمیدونم به نظر من که بورسی چیزی نمیشه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

وقتی نباشه دیگه زورکی که نیست ،لابد خانواده ش اینجوری بارش آوردن،.من خودم سالها پیش از یکی خوشم اومد ...

اتفاقا برادرش خیلی اهل زن و زندگیه 🤦🏻‍♀️😂

اگه همکلاسیم نبود منم میگفتم شاید 😢

نه خلاصه نفرستا یه سوال که مثلا یکم پیچیدس و جوابش رو بگو به طور خلاصه وار یه جاهایی ایراد ریز هم ...

آخه برا این میفرستم که تو حضوری صمیمی تر شیم همین وگرنه سوالی ندارم ازش بپرسم 🤦🏻‍♀️