2777
2789

میشه راهنمایی کنید ❤️

شما توی عدسی رب می‌ریزید ؟

من هیچ وقت رب نمیریزم ولی الان تو نت دیدم نوشته بود رب بزنید

من آرد و سیر هم نمیزنم ولی نوشته بود بزن خوشمزه میشه 

شما چجوری درست میکنید ؟ واقعا اینا خوشمزه میکنن؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

عدس رو ۷ساعت واینا با نمک خیس کن وا نره

بعدش بزار خالی هالی با کمی نمک بپزه یک ساعت با اب 

بعدش تو تابه پیاز داغ با روغن حیوانی یا کره چرخ کرده داشتی بریز سیب زمینی کوچیک کوچیک کن سرخ کن با اونا رب 

عصاره گوشت ادویه جات 

عالی میشه بعدش بریز تو عدس یک ساعت هم با پیاز داغ بپزه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

عدس و بپز بعد که پخت یه آب سیاهی داره اونو ع،ص کن دوباره آب بریز و سیب زمینی ونگینی خرد کن بریز توش تا بپزه بعد پیاز داغ کن سیر بزن زردچوبه فلفل رف و نعنا و یه قاشق آرد بزن و بعد به قاشق رب بزن انقد خوشمزه میشه دستاتم میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدس رو ۷ساعت واینا با نمک خیس کن وا نرهبعدش بزار خالی هالی با کمی نمک بپزه یک ساعت با اب بعدش تو تاب ...

ممنون عزیزم یعنی گوشت چرخ کرده بزنم مشکلی نداره؟ آخه هیچ جا ندیدم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

عدس و بپز بعد که پخت یه آب سیاهی داره اونو ع،ص کن دوباره آب بریز و سیب زمینی ونگینی خرد کن بریز توش ...

به به ممنونم عزیزم 😋❤️

ممنون عزیزم یعنی گوشت چرخ کرده بزنم مشکلی نداره؟ آخه هیچ جا ندیدم

نه خوشمزه تر میشه یه غذای کامل من میریزم 

البته اشکالی نداره نریزی اضافه هست فقط به خاطر طعم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻