2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خودم وقتی بدنیااومدم داشتم اماعمل کردم خوب شد اونموقه خیلی دکتربردنم یکیشون گفته بود دوبارعملم کنن یبارتو همون بچگی یبارم وقتی هفده سالم شد امابردنم ی دکتردیگه تو تهران که اون گف یبارعمل میکنه خوب میشم الانم خداروشکرخوبم درخدمت شمام دارم پست میذارم

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

عزیزم من کارشناس رادیولوژیم..عکس این جورموارد روزیاد گرفتم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بیشترمواردرو میذارن یکی دوماه داخل گچ بمونه..پاهاشو کامل ازهم بازمیکنن و گچ میبندن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اگه جواب نده گچ عمل میکنن

سلام عزیزم خوب میشه نگران نباش

بهتره با یه متخصص ارتوپد هم مشورت کنی دکتر مقتدائی تو تهران تو این زمینه ها خیلی خوبه

بهتره بری اول ازشون مشاوره انلاین بگیری بعدش اگ نیاز بود بری مطب

https://www.mavarateb.com/doctor/دکتر-مهدی-مقتدائی

عزیزم من کارشناس رادیولوژیم..عکس این جورموارد روزیاد گرفتم

سلام جابجایی دنبالچه خوب میشه خودبخود 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏