2777
2789
عنوان

🖤یک هفته س عشقم مرده 🖤

842 بازدید | 53 پست

درک میکنم باور نکنید چون کاربر دروغگو زیاده پس هررررچی  بگین حرفی نمی‌زنم 

ی هفتس مرده تصادف کرد قرار بود پاییز بیاد خوایتگاریم خدایا چرااااااا حیفا نیومد اون با اون روحیه شادش با اون صورت زیباش بره زیر خاک خدایا چرا منو نبردی کل زندگیم بود😭😭🖤من بعد اون زندگی ندارم 

🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده جاش بهشت باشه..برو مشاور افسردگی نگیری

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه هفتس عشقت مرده  بعد تاپیک زدی از عاشق شدن خواهر زادم ذوق کردم 

ماشاالله چ خوش ذوق

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه هفتس عشقت مرده بعد تاپیک زدی از عاشق شدن خواهر زادم ذوق کردم ماشاالله چ خوش ذوق

کاربری دست دو نفره 

بازم میگم حق داری باور نکنی

🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹

الهی بمیرم...دختر عمه منم بعد از ۱۰ سال عشقش همه کاراشو کرد امد خواستگاریش داشتن خرید نامزدی میکرد نامزدش تصادف کرد فوت کرد😭😭😭😭قلبم براش هزار تیکه شده دیگه ببین خودش چ حالی داره...