2777
2789
عنوان

خدا خفتوننننن کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 93 پست
مگه اینجا جای دوست دختر پیدا کردنه؟ عادیه؟

ور زیاد میزنن😐

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برینه ؟ 😃☹️

عصبی شدم😐😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تو ک تو تاپیکت میخواستی بری اع سایتچرا نمیری-_-

خودش یکی از اون زن نما های سایته

خوب همه که درخواست نمیدن

همههه میدن خیالت راحت

روزانه حداقلش برا هممون ۶ یا ۷ تا درخواست میاد همشم پسر و مردن

بزار چشم و گوشت باز باشه عزیزم

یه مرد چرا باید تو سایت باشه؟ 

بعد زن نما بازی هم دربیاره

همین چن وقت پیش یه زن نما پیداش شده بود و هول بازی تو تاپیکش در میورد و میگف جوووون 

و فحش رکیک به خانما میداد مام تاپیکش تعطیل کردیم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اینکه دختر خانما بازیچه این آدما بشن بله عادی نیست واقعا مگر ارزش خودشونو ندونن که خب خود دانند

نیاز هرکسی رل پیدا کنه

هالا رفتار شونو بلد نیستن

دختر هم دست داره هم عقل رد بزنه که نیان پیام بدن

وگرنه اونا قصد بدی ندارن

زیاد برای من اومده گفتم نه ممنون گفت ممنون بای

نی نی کوشولوت چیکار میکنه 😍 ماچش کن

نی نی کوچولو رفته پیش مامانش پیشم نیس🥲

زده مرد که

عه پس چرا میگه بم درخواست دادن رد کردم😐

عه پس چرا میگه بم درخواست دادن رد کردم😐

😂😂😂😂😂🤮

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.