سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ایا ماسک خانگی هست که بشه پوست صورت رو لیفت کرد؟؟و علت زگیل های روی دست چی هست و راهکارش چیه
بله کرم های روز و شب هستند که با افزایش خاصیت الاستیسیته پوست باعث لطفا می شن فقط زمانی که می زنید باید خیلی آروم صورت رو ماساژ بدید مثلا گونه ها به سمت بالا و خارج صورت
زگیل روی دست رو لطفا به پزشک مراجعه کنید احتمالا با لیزر براتون بردارن
باید روتین پوستی تون رو اصلاح کنید می دونید تیپ پوستی تون چیه؟
با توجه به نوع تیپ پوستی می تونید از پاکسازی های هفتگی استفاده کنید خیلی کمک کننده است لازم نیست برید بیرون انجام بدید خودتون هم توی خونه می تونید انجام بدید
بطور کلی صابون ها خاصیت چربی زدایی دارند اینکه این صابون برای شستن مو خوبه یا نه به نوع پوست کف سر شما و نوع مشکل شما بستگی داره ر پوست سر هست باشه خیر اصلا خوب نیست
باید روتین پوست تون رو اصلاح کنید اگر بعد از اصلاح جوش می زنید اگر پوست نرمال دارید از کرم های ضد التهاب استفاده کنید اگر پوست چربی دارید از ماسک های کاهنده چربی استفاده کنید
سرم نیاسینامید هم جوش ها تون رو کنترل می کنه و هم منافذ تون جمع می کنه