2777
2789
عنوان

کتاب خون ها لطفا بیاین

305 بازدید | 38 پست

میخوام چمد تا کتاب بخرم فک کنم ۱۰.۱۱ تاس ک حدودا قیمتش میشه یک و نیم میلیون من عاشق کتاب خوندنم ولی دوستام میگن دیوونه ای میخوای این پولو بدی به کتاب 🥺 من لیست کتابایی ک میخوام بخرمو میذارم هر کدوم ک خوندید بنظرتون خیلی جالب نیست و بگید نخرم

غلبه بر کمرویی و اصطراب اجتماعی . اول عاشق خودت باش . وابستگی ممنوع . افسانه کاریزما . ۳۶۵ روز بدون تو . زنان زیرک . قانون جذب  . معجزه شکرگذاری . هنر رها کردن . زیاد بهش فکر نکن . فرمول جذابیت و اجتماعی شدن 

من فقط معجزه شکرگزاری رو خوندم کتاب خوبیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۶۵ روز بدون تو معجزه شکر گزاری رو نخوندم و نخواهم خوند!!! اولی محتوای خاصی نداره دومی زرده!

نمونه پی دی اف شون رو بخون اگه خوشت اومد فیزیکی ش رو بخر 

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

ظاهرا خط فکری خاصی دنبال نمی کنید صرفا پر فروش هارو لیست کردید..و من زیاد از این پرفروش ها رکب خوردم و پولم برباد رفته!  کتاب سلیقه ای هست و سلیقه ها فرق داره .. کتاب الکترونیکی خیلی ارزون تره ترجیحا فیزیکی نگیرید

سلام عزیزم اول اینکه اگ مسئله پولشه همرو چرا میخوای یه جا بخری؟ کم کم بخر دوم اینکه کتاب های راندا برن زرد هستن و سوم 365 روز بدون تو که کتاب حساب نمیشه هر صفه ی خط چرت و پرت گفته و یه کتاب کاملا اداییه

از کتاب های انتشارات میلکان بگیر بگو چی نیاز داری تا دقیق تر بهت کتاب معرفی کنم

کتابایی ک گفتی نصفشون زردن و بی فایده 

کتاب بهتر با یکی صحبت کنی، کتاب های اروین یالوم همشون خوبه، قدرت شروع ناقص، افسردگی نهفته(برای کمال گراییه)، میخوام بمیرم اما دوست دارم دوکبوکی بخورم(برای افسردگیه و ی کتاب سبکه)، کتاب اسب سیاه برای موفقیته و فوق العادس. دقیق بگو چی میخوای تا بگم

سلام عزیزم اول اینکه اگ مسئله پولشه همرو چرا میخوای یه جا بخری؟ کم کم بخر دوم اینکه کتاب های راندا ب ...

عزیزم اسم چندتا رمان بدرد بخور بگو لطفاً. من زیاد اهل کتاب خوندنم دوستدارم چند تا رمان خوب هم داشته باشم

خلیـــــــــــج همیشـــــه فــــــــــــــارس. 

کتابایی ک گفتی نصفشون زردن و بی فایده کتاب بهتر با یکی صحبت کنی، کتاب های اروین یالوم همشون خوبه، قد ...

👏👏

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!