2777
2789
عنوان

چرا تاپیک زبان عربی تعطیل شد

414 بازدید | 55 پست

مگه چی گفته بودن؟؟

ولی من موافقم، بعنوان کسی ک دارم این زبانو یاد میگیرم، خیلی زبان قوی هست، کلماتش واقعا قوی ان ، نمیدونم چجوری توضیح بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زبان قوی و عمیقی هست واقعا 

خب یاد بگیر چرا حالت جنگی دارید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله زبان قوی و عمیقی هست واقعا خب یاد بگیر چرا حالت جنگی دارید

بخدا من کاری ندارم😂😂😂

فقط تاپیکه رو دیدم گفتم اینو بگم همین

بعنوان کسی ک این زبانو یکم میشنایه

چون هرکس عادت داره از خودش و زبانش و فرهنگش تعریف کنه، زبان و فرهنگ نسبی هست و مطلق نیست. دلیل نیست چون یکی زبانش مثلا انگلیسیه یا عربی یا فارس یا ترکی فکر کنه برای همه جذاب و قشنگه زبانش ولی در عمل اینجوری نیست. 

واقعا زبان عمیق و کاملیه و روز به روز متعجب میشم از این موضوع

ولی از لحاظ شیرینی و آوا فارسی ۱۰۰ هیچ از همه زبان های دنیا جلوتره😄

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اینا همه تعصبه ...

هیچوقت از زبان عربی تومدارس خوشم نمیومد و هیچوقتم نه قواعدشو نه تلفظشو یاد نگرفتم...جز قران خوندن که گهگاهی میخونم

یکبارم معنیشو کامل خوندم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
کاش قران و‌نماز به زبون خودمون بود ...نه از عربا خوشم‌میاد نه زبانشون

من همیشه درکنار دعا ک عربی میخونم فارسیشم میخونم

باید این کارو کنی تا بفهمی معنیشو

کاش قران و‌نماز به زبون خودمون بود ...نه از عربا خوشم‌میاد نه زبانشون

منکه نماز میخونم حتی نمیفهمم چی خوندم تازه وقتی نمازم تموم میشه میگم عه کی خوندم... با اینکه انگلیسی مسلطم ولی عربی اصلا تو ذهنم نمیشینه و حتی تمرکز نمیتونم بگیرم روش چون تو ذهنم زبان دشمنان و مهاجمان به ایران بوده خوشم نمیاد ازش و حتی تحمل گوش دادن بهشو ندارم 

واقعا زبان عمیق و کاملیه و روز به روز متعجب میشم از این موضوعولی از لحاظ شیرینی و آوا فارسی ۱۰۰ هیچ ...

اره خب زبان فارسی ک خیلی اصیله

ولی میدونی این فارسی ما هم عربی شده‌ست؟