2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اینجا رو دور از جون تو یاد خودم افتادم 😂هرسال میگفتم امسال بگوب میخونم دو رقمی سه رقمی میشم الان بیستو یک سالمه هنوز دانشگاه نرفتم الان پیش خودم شاید بگی خب تو خنگ بودی نتونستی عرض کنم من تیزهوشانی بودم بچه گلی هم بودم کلی هم امکانات مث فیلمو کلاس و ازمون و کتاب داشتم ولی نخوندم تو مث من نباش 

عه اینجا رو دور از جون تو یاد خودم افتادم 😂هرسال میگفتم امسال بگوب میخونم دو رقمی سه رقمی میشم الان ...

احتمالا بخاطر گوشیه عزیزم چون همین گوشی نمیزاشت من درست حسابی بخونم 

واکنش پدر و مادرت چی بود کنار اومدن با این قضیه ؟

حالا کلا منصرف شدی یا میخوای امتحان کنی دوباره 

احتمالا بخاطر گوشیه عزیزم چون همین گوشی نمیزاشت من درست حسابی بخونم واکنش پدر و مادرت چی بود کنار او ...

برا من گوشی وسیله بود با اون بیشتر وقتامو هدر دادم 

پدرومادرمم بیچاره چیکار کنن ناراحت شدن تو جمع خجالت کشیدن جلو بقبه که بچهاشون داشتن میرفتن خوابگاه ولی من ....

هیچی چیکار کنم بدون کنکور دادن م

برا من گوشی وسیله بود با اون بیشتر وقتامو هدر دادم پدرومادرمم بیچاره چیکار کنن ناراحت شدن تو جمع خجا ...

داشتم میگفتم مگه بدون کنکور ذادنم میشه چیزخوبی یا جای خوبی قبول شد منم ناچارم باز کنکور بدم خدا رحم کنه خدامیدونه باز رتبم چندهزار بشه

برا من گوشی وسیله بود با اون بیشتر وقتامو هدر دادم پدرومادرمم بیچاره چیکار کنن ناراحت شدن تو جمع خجا ...

درک میکنم 

منم امسال همینطوری شدم با گوشی 

میتونی یبار دیگه امتحان کنی شاید شد 

داشتم میگفتم مگه بدون کنکور ذادنم میشه چیزخوبی یا جای خوبی قبول شد منم ناچارم باز کنکور بدم خدا رحم ...

ایشالا هم تو هم من تلاش کنیم به اونی که میخوایم برسیم راحت شیم هم خودمونو راحت کنیم هم پدرو مادرمونو رو سفید