2777
2789
عنوان

نظر بدیننننن

86 بازدید | 15 پست

دوستان شیش سال پیش با یکی تو رابطه بودم که الان باز بهم برگشتیم اون موقع سه سال باهم بودیم الان یه ماهه داریم صحبت میکنیم ، اون موقع سر اینکه بهم خیانت کرد جدا شدیم 

توی این شیش سال خیلی چکش میکردم همیشه اسم اکسش بیوی اینستاش بود توی اینستا ام کلی فامیل داره و که فالوش دارن یعنی خیلی علنی باهم بودن 

سن دختره ام یه سال از من بیشتر بود 

ما یجورایی فامیل دور ام حساب میشیم ، یعنی تو یه محل پدر بزرگ من و پدربزرگ ایشون هستن 

به من همیشه میگه به کسی نگو ، نزار کسی از رابطمون خبر دار شه و .... امروز صبح وقتی بیدار شد بهش گفتم چرا همش بهم میگی پنهون کنیم ؟ اولش گفت چون سنت کمه گفتم اون طرف ام یه سال از من بزرگتر بود ولی اسمش بیوت بود گفت اون کل خانوادش میدونستن 

بعد چند دقیقه که حرف زدیم گفتم خب دلیلت چیه گفت برای اینکه خانواده تو سختگیرن 

بعدش گفت برای اینکه مادرم راضی نیست 

من واقعا نمی‌دونم دوستم داره یا نه 

میشه کمکم کنیددد🥲 

فقط نظر بدین که چی بگم بهش ، یا اصلا بهش پیام بدم؟ یا کلا تموم کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداره ولش کن اگه دوست داشت که خیانت نمی‌کرد کسی و نداره باز اومده باهرت

آخه ببین وقتی خیانت کرد که سنش کم بود ، گفتم شاید چون بچه بوده الان سنش بیشتر شده 25 سالشه خودش گفت چون بچه بودم اینکارو کردم ، الان دیگه حتی به کسی دیگه ام فکر نمیکنم

آخه ببین وقتی خیانت کرد که سنش کم بود ، گفتم شاید چون بچه بوده الان سنش بیشتر شده 25 سالشه خودش گفت ...

خب اگه دوست داره واقعا که تورو از کسی پنهان نمیکنه که بگه سنت کمه اگه سنت کمه پس چرا باهات رل زده باز؟به نظرم از بی کسی باز برگشته داره خام ت میکنع بهتر پیدا کنه میره

سنش که بالاس دیگه چرا نمیاد خاستگاری ببین اگه میگی خانواده سخت گیر یا هرچی داری اگه دوست داشت باشه اولن پافشاری میکنه دومن اول اسم و بزاره بیوش‌چطوری خانواده تو میفهمن تویی؟؟؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

خب اگه دوست داره واقعا که تورو از کسی پنهان نمیکنه که بگه سنت کمه اگه سنت کمه پس چرا باهات رل زده با ...

ببین قرار خواستگاری 3 سال دیگه بود 

الان بهم گفت من اسمتو بزارم بیو مشکل حل میشه؟ گفتم مشکل من بیو بودن نیست مشکل من اینه که چرا پنهون میکنی رابطه رو 

بعد از صبح ام یه پیام یا زنگ نزده بهممم 

از خدا خواسته بوددد :))

ببین قرار خواستگاری 3 سال دیگه بود الان بهم گفت من اسمتو بزارم بیو مشکل حل میشه؟ گفتم مشکل من بیو بو ...

س سال دیگه بیاددد؟چخبره؟نامزد کنید بعد ازدواج دیگه نامزد ک اشکالی نداره 

ببین زیر پاشو بکش پافشاری کن لاقل اسمتون رو هم باشه ببین چی‌میگه ن که اینکارو‌ حتما بخوای بکنی برا این میگم بفهمی مزه دهنش چیه 

بعدم‌ ما ک دقیق نمیدونیم از رابطتت خودت باید یجوری بفهمی دیگه 

رابطه اینا ازت نیمخواد ؟

س سال دیگه بیاددد؟چخبره؟نامزد کنید بعد ازدواج دیگه نامزد ک اشکالی نداره ببین زیر پاشو بکش پافشاری کن ...

نه اصلا همیشه میگه همه چی باید بعد ازدواج باشه اگه من مردم اون موقع تکلیف تو چی بشه و این حرفا 

من گفتم سه سال دیگه چون جلو روم کنکور و کلی چیزای دیگس . 

نمیدونم چیکار کنممم الان واقعا تو دوراهی خیلی بدی موندم 

اگر تموم کنم همه چیو حالم افتضاح بهم می‌ریزه ولی خب بازم میگم بهتر از اینه که دوماه دیگه بدتر تموم شه 

اگر تموم نکنم باید بشینم حرص بخورم 

الان تو میگی امتحانش کنم؟

نه اصلا همیشه میگه همه چی باید بعد ازدواج باشه اگه من مردم اون موقع تکلیف تو چی بشه و این حرفا من گف ...

خب خوبه که رابطه نمیخواد منم رلم همینو میگفت اولاش اگه مردم چی الان نزدیک یک ساله باهمیم گفت رابطه و اینا منم گفتم حرفشو عم نزن 

میدونی به نظرم توهم بیخیال باش و وقتی میدونی حالت بدتر میشه اگه کنکورت نزدیکه ۱ ماه دیگه اس الان کات نکن بزار بعد کنکور ولی خیلی سخته میدونم آدم دوست داره بره اما نمیتونه منتهییی چندماه بدبختی بهتر چندسال بدبختیه دیگه 

اره زیر زبونشو بکش اما خب باید ببینی چ کارایی برات میکنه مثلا حاظره برا خوشحالیت چیکار کنه وقتی ناراحتی از دلت در میاره باهات حرف میزنه ؟بهت اهمیت میده ؟این اهمیت ها واقعیه یا فیک باید متوجه بشی حالا چجوری )باید ببینی با همع اینطوری یا فقط تو و....خیلی چیزایی دیگه 

امتحانشم‌بکن ب نظرم اما نزار بفهمه تویی توی اینستا اگه استوری گذاشت ریپلای بزن با پیچ فیک اما نفهمه فیکه و سر صحبت باز کن و...خیلی کارا میشه کرد یا ببین از کی تو فامیل خوشش میاد دختر یا درموردش قبلا صحبت کرده خودتو بزن ب جای اون چند روز بعد اگه خودشو‌لو داد بگو‌تو بودی و...

خب خوبه که رابطه نمیخواد منم رلم همینو میگفت اولاش اگه مردم چی الان نزدیک یک ساله باهمیم گفت رابطه و ...

خب پیج از کجا باید بیارمممم 

بزار ببینم میتونم یه پیج که مشخص نباشه گیر بیارممممم 🥲

ببین اهمیت میده ولی همون‌جوری که گفتی میفهمم که فیکه واقعا مثلا اگه الان بگم حالم بده میگه خب وایسا صحبت کنیم حالت خوب شه و بعد چندبار اصرار کردن میگه باشه پس مواظب خودت باش دیگه ام پیام نمی‌ده 

یه حسی به جونم افتاده که بهم میگههههه اون طرف قبلیو بیشتر از من دوست داشت 😑 

همین 26 این ماه تولدش بود 

اومد دنبالم من براش کیفی که خیلی دوست داشت و گرفتم بهش دادم 

باز پنجشنبه که یه روز قبل تولدش بود براش کیک فرستادم سرکارش 

ولی خب احساس میکنم این چیزا رو نمی‌بینه اصلا :) 

خیلی حس بدی دارم تو رابطه باهاش 

ولی از اونور ام اگه باهاش حرف نزنم واقعا حالم بد میشه

خب خوبه که رابطه نمیخواد منم رلم همینو میگفت اولاش اگه مردم چی الان نزدیک یک ساله باهمیم گفت رابطه و ...

خوب کردییییی گفتییییی ، وای یه ترس ام بهم اضافه شد 😂

خب پیج از کجا باید بیارمممم بزار ببینم میتونم یه پیج که مشخص نباشه گیر بیارممممم 🥲ببین اهمیت میده و ...

خودت ی پیج بزن با چندتا فالور فیک هم بگیر پیجتو قفل بزار 

ببین از قبل خودت ی پیج نداری که نداشته باشتش ک با اون امتحانش کنی چون ممکنه بره بفهمه پیج‌ مال تازه اس خب اگه براش مهم بود حالتو‌ خوب‌می‌کرد شایدم اخلاقش اینه بالاخره تو بهتر میشناسیش به نظرم اگه میبینی اینطوریه باهاش باش و توهم برو رو دنده بیخیالی کار سختی نیست خودتو با ارزش ببین ب خودت محل بدع ب اون کم محلی کن اسرار نکن بهش و...

خوب کردییییی گفتییییی ، وای یه ترس ام بهم اضافه شد 😂

اره خلاصه اولش میگفت که نه من خودمو‌کنترل میکنم اگه مردم پس تو چی میشی الان میگه نه منم دعوامون شد منتهی آدم زیاد درستی هم نیست نه اخلاق داره ن هیچی منتهی وابسته شدم دوسش ندارما وابسته هی کات میکنیم آشتی انگار نمیتونم‌کات کنم فعلا چون اعصاب خودم بهم میریزه سعی میکنم بزارم بگذره خودش دست رو شه بره گمشه اینطوری منم رفتم رو دنده بیخیالی تا ببینم چی میشههه