2777
2789

بچه ها از همه نظر خوب و آرومه 

و خیییلی پاکه یعنی مطمعنم دس یه دخترم بهش نخورده

ولی ۱۰ سال اختلاف سنی داریم

و من ۱۸ سالمه خانوادم میگن نه 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت خیلی کمه 

پشیمون میشی 

آیندتو بساز از الان درگیر شوهر و مادرشوهر نکن خودتو

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

اینکه طرف مقابل پاک و خوبه خیلی ارزش داره، اما اختلاف سنی ۱۰ سال وقتی خودت فقط ۱۸ سالته، ممکنه بعدها تو سبک زندگی، توقعات یا حتی پختگی فکری فاصله ایجاد کنه. خانوادت احتمالا به خاطر همین تفاوت‌ها نگرانن. بد نیست یه مشاور هم باهاتون صحبت کنه تا کمک کنه منطقی‌تر تصمیم بگیری و ببینی واقعا تناسب دارید یا نه. ازدواج فقط پاکی و آرامش نیس، هم‌سنخ بودن خیلی مهمه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

فکر نکنم با این سنش دست یه دختر بهش نخورده باشه

مطمعنیم که نیست فامیلمونه

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

یکی از نزدیکانم بین هجده تا بیست و دو سالگی ازدواج هرکاری خانواده شوهر باهاش می کردن صداش درنمی اومد 

از خورد و خوراک گرفته تا مثل نوکر از بیچاره کار می کشیدن 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

ای بابا چرا خب

نمیدونم اصلا نظر منو نمیپرسن

یکی از نزدیکانم بین هجده تا بیست و دو سالگی ازدواج هرکاری خانواده شوهر باهاش می کردن صداش درنمی اومد ...

الان میگه برگردم عقب هیچ وقت چنین حماقتی نمی کنم 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

خداروشکر خب نمیشه یه چند سال نامزد بمونین بعدش عقدو عروسی؟‌

چرا دیگه یکی دو سال عقد میمونیم 

اصلا این پسر ماه چشم پاک خیلی پسر خوبیه

ولی نگران تفاوت سنی ام