2777
2789
عنوان

اگه شما .... اره یا نه؟

808 بازدید | 81 پست

اگه شما ی خاستگار داشته باشید ک بدونید توی ۱۷ سالگی عاشق ی دختر از فامیل بوده ابراز علاقه هم کرده ی مدت هم باهم دوس بودن بعد چندسال دختره با یکی دیگه ازدواج کرده باشه و این عشق در حدی بوده ک خانواده پسر کاملا در جریان بودن

بعدها پسر برای پا فشاری خانوادش برای ازدواج مخالفت میکرده چون فک میکرده هنوز فراموش نکرده اون شخص رو 

حاضرید روی چنین خاستگاری فکر کنید؟

در شرایطی ک خودش همه ی این جریان رو تعریف کرده و حالا مدعی باشه ک هیج حسی ب اون خانوم نداره و فقط ب شما علاقه داره 

بقیه شرایطش هم عادی باشه  نه خیلی بالا  از لحاظ مالی تحصیلات کار و ...

اخلاقش خیلی خوب باشه با توجه ب تعاریفی ک توی تحقیق ازش کردن و چیزی ک تا الان دیده شده

تعداد رای : 52
نظرسنجی
اره فک میکنم
26
50%
نه رد شده اس
26
50%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه پسرا تو اون سن عاشق میشن

اما این عشق تقریبا ۴ سال طول کشید بعدم تا ۳ سال پسره برای ازدواج اصلا نمیتونسته  فکر کنه

یعنی میشه واقعا الان اونو فراموش کرده باشه و اصلا بهش فکر نکنه؟

اما این عشق تقریبا ۴ سال طول کشید بعدم تا ۳ سال پسره برای ازدواج اصلا نمیتونسته  فکر کنه یعنی ...

این آقاپسرو نمیدونم. ولی خیییلی پسر دیدم ک همشون تو اون سن و دوران سربازی و اینا شکست عشقی خوردن. یعنی تقریبا همشون.

داداش خودم قبل سربازی خفن عاشق شده بود دیونه بازی درمیاورد.. شناسنامشو ورمیداشت، از خونه گزاشت رفت. میگفت باید مارو عقدکنین.

الان میخنده😐

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

خیلی از ادما تو این سن عاشق میشن منتها یکی مثل همسر من و این اقا میان صادقانه میگن 

چون دنبال دردسر نیستن(بعدها متوجه بشی و فکر کنی پنهان کاری کرده یا دروغ گفته)و درصد بالایی ام نمیگن.

تو باید ببینی دونستن این موضوع برات قابل هضم هست یا نه.

کاملا به ذهن تو بستگی داره

من تجربه خودمه بعدا خودت اذیت میشی مخصوصا اگه دختره اشنا باشه ببینیش هی میخای خودتو باهاش مقایسه کنی ...

دقیقا منم از همین میترسم 

و اینکه کلا حساسم 

من خودم شوهرم همچین تجربه ای رو داره خیلی سخته برام مخصوصا که فامیل هم باشه که دیگه بدتر اگه از اول میدونستم اصلا قبول نمیکردم درگیریه ذهنی میاره با اینکه الان هیچ حسی بهش نداره

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

اگ عشق اولش بوده و مخصوصا اینک قومشم هس ممکنه هر بار باهاش رو ب رو میشه خاطراتش جلو چشمش بیاد؛ممکنه خونوادش ک از همه چی خبر دارن یا خودش بعدها تو رو با اون مقایسه کنه!!!!!! اما ممکنم هس چون خودش بت همو اوله کاری گفته اینقد ب خودش مطمئن بوده ک کاملا فراموشش کرده خاسته باهات کاملا صادق و پاک وارد رابطه و ازدواج شه..خودت بشین سبک سنگین کت اگ فک میکنی خودت هر بار ک دختره رو میبینی اذیت نمیشی و سوهان روحت نمیشه با اون آقامزدوج شو...