2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داری هنر شده خبر نداریم آجی

.. همه باید خونه داری بلد باشن چه زن چه مرد

زنا که پر از هنرن. ببین داماد چه هنرایی داشته باشه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

زیاد کلاس اموزشی برو 

وقتی همه چی دون باشی از هر انگشتت یه هنر میباره

کلاس نسخه خوانی

کامپیوتر

والیبال 

کمک های اولیه 

کوتاهی مو 

و….

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
خونه داری هنر شده خبر نداریم آجی.. همه باید خونه داری بلد باشن چه زن چه مردزنا که پر از هنرن. ببین د ...

وای من چقدر دوست دارم :) 

متاسفانه تو این سایت شاید دیده نشی 

ولی اگه واقعا این طرز فکر رو داری حداقل خودت زندگی رو بردی

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

خیاطی بنظرم خیلی خوبه 

بتونی برا خودت لباس بدوزی .باسلیقه باشی آشپزی بین المللی بکنی .مثلا دختر عموی مامانم انواع و اقسام غذا هارو فوقالعاده خوشمزه درست میکنه دست پخت و سلیقه غذاش زبانزد فامیله

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خونه داری هنر شده خبر نداریم آجی.. همه باید خونه داری بلد باشن چه زن چه مردزنا که پر از هنرن. ببین د ...

هنره پس چیه

همه چی رو شامل میشه

اشپزی دیزاین و طراحی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس