2777
2789
عنوان

رفتار های خواهرم با من

188 بازدید | 14 پست

ازش ۷ سال بزرگ ترم هیچ وقت احترام  نمیذاره با یکی بحثم میشع میگه تو مقصری با ی نفر مشکل دارم میگه مقصری همیشع میگع شوهرت چطور طلاقت نمیده میگع اخلاقت مزخرفه اصلا میترسم باهاش حرف بزنم چون ناراحت میشع داد میزنه ی خیابون فاصله داریم نه خونم میاد نه دعوتم میکنه بجز وقتیکع مامانم اونجا باشع بعضی وقتا همیشع میگم خوش بحال اون خواهرایی که با هم بازار میرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سریال هست کنکل گفت نگاه میکنی گفتن نه متوجه نمیشم به شوهرش میزنه میگه این حالیش نمیشع بعد خندیدن م ...

صرف نظر از اینکه خواهرته احساس میکنم به شدت باید ازش بخاطر چنین شخصیتی فاصله بگیری 

احتمالا بخاطر قیافه یا خصوصیات مثبتی که ممکنه داشته باشید و اون در درون خودش براش قابل ستایش هست میخواد خردت بکنه که دلش خنک شه

من خودم و زندگیم معمولی رو بع پایینم همیشع گرفتارم بع چی حسادت میکنه

دلیل نمیشه 

گاهیاوقات طرف مقابل ی ویژگی خاصی در شما میبینه ک تحمل دیدن تون رو نداره 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ی سریال هست کنکل گفت نگاه میکنی گفتن نه متوجه نمیشم به شوهرش میزنه میگه این حالیش نمیشع بعد خندیدن م ...

رفتارهاش سطح پایینه .

خووت رو درگیرش نکن .

هم خودش هم شوهرش رفتارهاشون نامناسبه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .