2777
2789
عنوان

فیلم هایی که حس و حال خوب دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 31 پست
من شوهرم بیشار انیمه میبینهولی دقیقا منظورمو فهمیدیانیمه ها جزئیات زندگیو قشنگگگ نشون میدندحتما میبی ...

وایی اره

ادم داخلشون غرق میشه و دلش میخاد فقط راجبشون بنویسه

زندگی همراه با مرگ هم ببین خیلی زیباست و نکات جالبی و یاد میده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدسال تنهایی

حتما سریالشو شروع میکنم

ولی خب میگند نویسندش اصلا دوست نداشته فیلمش ساخته بشه

و حس و حال کتابش خیلی بهتره فیلمشه.تو دیدی؟قشنگ بود؟

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

من عاشق فیلمای ایرانیم شاد و غمگین هر دوتاشم اگه غمگین میخواستی خیلی بلد بودم 😄

من اکثر فیلمای ایرانیو دیدم

مخصوصا درد اجتماعیارا که ادم زاااار میزنه

حالا معرفی کن ببینم دیدم یا نه

فیلم به همین سادگیسعادت آبادسر به مهر

دو تا اخریو دیدم

افرین مثل سر به مهر

یا غذا پختن لیلا حانمی تو سعادت اباد

اولیو میبینم مرسی گفتی❤️

اینا بنظرم به سلیقه ت بخوره من فیلمای ایرانی چیری نمونده که ندیده باشم🤣

منم همینطور

ولی اینایی که خودم گفتم اگه دیده باشی میبینی که ادم پر از هیجان و حس خوب میشه با دیدن سکانساش

من اکثر فیلمای ایرانیو دیدممخصوصا درد اجتماعیارا که ادم زاااار میزنهحالا معرفی کن ببینم دیدم یا نه

هیچ،اینجا بدون من،آبجی،سعادت اباد،هفت دقیقه تا پاییز،عامه پسند،عنکبوت،جنگ جهانی سوم،طلا خون،زندگی مشترک آقای محمودی و بانو.اینا تو ذهنم بود فعلا

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

حتما سریالشو شروع میکنمولی خب میگند نویسندش اصلا دوست نداشته فیلمش ساخته بشهو حس و حال کتابش خیلی به ...

من راستش کتابشو نخوندم ، گرفتم از کتابخونه بقدری حجیم بود ، وقتی بازش کردم فکر کنم خیلی قدیمی بود ، از وسط دوتیکه شده بود، بعضی صفحه هاش هم نبود ، موریانه توش پشتک میزد ، دیگه پسش دادم .

سریالش آره خوب بود بنظرم، کشت و کشتار داره آخراش ، امیدوارم روحیه شو داشته باشی .

ولی کلا درباره گذر عمر یه قبیله ی کوچیکه و چطور تبدیل به شهر میشن ، بنظرم یکبار دیدنش خوبه .

فیلمای دیگه که دیدم و خوشم اومد:

آخرین بارقه امید: درباره یه دختریه که آخرین انسان روی زمین هستش.

بازی مرگ : درباره یه پسریه که خودکشی میکنه .

من فیلم زیاد میبینم ، هر ژانری هم مورد پسندم نیست ، یکم فیلمایی میبینم خشنه 😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
هیچ،اینجا بدون من،آبجی،سعادت اباد،هفت دقیقه تا پاییز،عامه پسند،عنکبوت،جنگ جهانی سوم،طلا خون،زندگی مش ...

جنگ جهانی سومو ندیدم فقط

میبینم حتما مرسی

من راستش کتابشو نخوندم ، گرفتم از کتابخونه بقدری حجیم بود ، وقتی بازش کردم فکر کنم خیلی قدیمی بود ، ...

مرسی❤️

منم فیلمای غمگین بیشتر میپسندم

من فقط انیمه میبینمانیمیشن نمیبینم ولی اینو تعریفش شنیدم موضوعش چیه

مفهومش خیلی قشنگه 

دیدت به زندگی رو تغییر میده

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙