2777
2789
عنوان

سرگیجه ممکنه از اعصاب باشه

59 بازدید | 11 پست

هیچ مشکلی ندارم از لحاظ جسمی . چکاپ دادم مشکلی ندارم. از گوشمم نیست چون اگه باشه آخرش یه دردی یه وز وزی چیزی داشتم. دیروزم دکتر بودم آمپول برام زد واسه سرگیجه و مایع گوش.... ولی همچنان یه کوچولو سرگیجه دارم. خوب بودم یهو عصبی شدم باز یکم گیج میزنم الان یه قرص خوردم ببینم بهتر میشم. کسی اینجوری بوده؟

یه تعلیقی سیاسی🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سرگیجه مشکل جسمی هست. از اعصاب نمی تونه باشه. حالا ممکنه عصبی شدن تاثیر بد بگذاره.

ولی من هیچ مشکلی ندارم

۶ ماه یکبار صفر تا صد چکاپ میدم

همین اسفند چکاپ دادم

یه تعلیقی سیاسی🤕

خیلی وقتا سرگیجه می‌تونه منشأ عصبی یا حتی استرسی داشته باشه. مخصوصا وقتی همه‌ی چکاپا و آزمایش‌ها نرماله. سیستم عصبی خیلی روی تعادل تأثیر می‌ذاره، حتی گاهی اضطراب پنهان هم باعث سرگیجه‌های مزمن میشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

خیلی وقتا سرگیجه می‌تونه منشأ عصبی یا حتی استرسی داشته باشه. مخصوصا وقتی همه‌ی چکاپا و آزمایش‌ها نرم ...

احساس میکنم اظطراب پنهان دارم

یه تعلیقی سیاسی🤕