2777
2789

خانما دوساله اقدامم اما جدی نبود یعنی نرفتم دکتر دوسال قبل رفتم گفت سالمی دیگه دارو این چیزا بهم نداد گفت با ورزش این چیزا اقدام کن

این ماه خیلی جدیه رفتم دکتر سنو همه چیز خوب بود دکتر کلی دارو و آمپول 

یه آمپولم روز ۱۴ قاعدگی بود روز چهارده خیلی شدید زید دلم درد میکرد درد وحشتناک

یکم روز موندم هست

دیشب کلی دردهای مث درد پریودی داشتم

البته دیروز مجبور شدم ب مامانم کمک کنم خیلی زیاد خسته شدم بهم فشار اومد

خیلی نگرانم نکنه این ماه نگرفته

😭😭😭😭😭😭😭بخدا با گریه مینویسم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=382490945]استرس نگیر وفتی سالمی میشه اینقدر استرس بکشی اسیب میزنه بهت[/QUOTEبخدا خیلی دلم میخ ...

عزیزم میشه اروم باش بهش فکر نکن یه مدت هرچی بهش فکر کنی بدتر میشی بسپار به دست خدا خودش درست میشه گلم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

شوهرت هم ازمایش داده؟ این همه دارو مصرف میکنی باکلی عوارض اگه شوهرت مشکل داشت چی، اول باید ازمایش اس ...

دکترم گفت اگه این ماه نشد اون بره آزمایش بده

البته خودش دور چشم من انگار رفته آزمایش داده اونم گفتن سالمه 

آقا تازه اعتراف میکنه

عزیزم میشه اروم باش بهش فکر نکن یه مدت هرچی بهش فکر کنی بدتر میشی بسپار به دست خدا خودش درست میشه گل ...

میدونه برای خودم مهم نبود اما نمیدونم ب شوهرم چی گفتن ک این بار خیلی برای بارداری عجله داده

برا همین استرسم بیشتر شده 

دکترم گفت اگه این ماه نشد اون بره آزمایش بدهالبته خودش دور چشم من انگار رفته آزمایش داده اونم گفتن س ...

یعنی بهت نگفته خودش رفته ازمایش داده؟ پس واجب شد حتما برگه ازمایشش رو ببینی شاید الکی میگه سالمه، مردا تو این مورد حس میکنن مردونگیشون زیر سوال رفته

میدونه برای خودم مهم نبود اما نمیدونم ب شوهرم چی گفتن ک این بار خیلی برای بارداری عجله دادهبرا همین ...

هرچی بهش گفتن تو استرس نگیر گلم به حرف بقیه توجه نکن 

🫂🙂سردرگم در هیاهو