2777
2789

بعضی ها اینجا خیلی حسود و کینه ورز هستن

آشکارا اعتراف میکنن که حسودن و منتظر خراب شدن زندگی و آسایش و وجه دیگران هستن

کافیه یه عروسی مجلل یا خونه مجلل برن ؛ یا یکی از اقوامشون ازدواج موفق داشته باشه یا یکی به پول و منصب برسه

چنان با حرص و حسد صحبت میکنن درباره اشون که من از پشت گوشی میترسم

دارم فکر میکنم تو اطرافیانم هم ممکنه کسی اینطوری باشه؟؟ تا الان که چیزی ندیدم از این بعد هم خدا انشالله هممون رو دور نگه داره از این شیاطین

اصلا اینجا تعریف خاصی نکنید از خودتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگیا فهمیدم یکی از اقواممون اینطوریه وسیله برقی جدید خریدیم بجای مبارک باشه

گفت عه از کجا خریدی کی براتون ضامن شد بیاد برمام بشه

خیلی هم حس بد توی نگاهش بود

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

ما که تو فامیلمون پر از این آدماست همه چی رو از همه قایم میکنیم بعد صداش درمیاد 

مثلا شب زنگ میزنیم برای فردا عصر مراسم عقد دعوت میکنیم یا مثلا دو روز قبل عروسی کارتا رو میدیم یا بچه به دنیا میاد بعد میگیم قبلش نمیگیم حامله ایما هر چی رو جلو جلو بگیم خراب میشه و به هم میخوره ماشالا چن نفر دست به دعا تو فامیل داریم از ترس اونا خیلی مراسما رو نمیگیریم همه چی خلاصه و رسمی و جمع و جور برگزار میشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب حسادت خیلی جاها هست خب نمیشه گفت یکی حسود یکی نیست در کل قوه حسد تو وجود همه هست و اینکه بعضیا چشم شورن باعث خرابی زندگی میشه

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

حسود همه جا هست اصلا حسودی تو ذات ادماس

تو ذات نه تو غریزه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

خیر همه اینطوری نیستنخیلی ها نفس پلید خودشون رو مدیریت میکنن

خب دیگه عزیزم توذاتشون هست ولی کنترل میکنن نمیشه گفت هیشکی حسود نیست همه ما ادما حسودیم حالا یکی بروز نمیده یکی بروز میده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مگه حیوانین که غریزه داشته باشیم تو ذاته

مگه غریزه فقط مختص به حیواناته؟!

هرموجود زنده ای غریزه داره البته انسان ها با این تفاوت که عقل و روح هم دارن

اینکه گفتم حسادت غریزییه یعنی مختص به بعد جسمانی آدماست ،تو فطرت و ذات آدما نیست 

هرچقدر روح بزرگتر باشه حسادت کمتر میشه

ولی هرچقدر به بعد جسمانی خودمون نزدیکتر باشیم درنهایت حسادت بیشتره

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

مگه غریزه فقط مختص به حیواناته؟!هرموجود زنده ای غریزه داره البته انسان ها با این تفاوت که عقل و روح ...

بازم میشه گفت تو ذاته ادماس هرکی ذاتش خوب تره حسادتش هم.کمتره اره من غریزه رو فقط مختص حیوانات میدونم چون غریزه به هیچوجه کنترل شدنی نیست ولی ذات ادم همون عقل وروحه ادماس که میشه کنترلش کرد

بازم میشه گفت تو ذاته ادماس هرکی ذاتش خوب تره حسادتش هم.کمتره اره من غریزه رو فقط مختص حیوانات میدون ...

اگه آدما غریزه ندارن چطور تمایل به خوردن و آشامیدن دارن؟!غریزه کنترل شده اس اونم فقط با عقل(نظریه ارسطو) ذات همه آدماهم به طور فطری خوبه و خداوند از یه روح قدسی به همه داده بنابراین نمیشه گفت دات وفطرت بعضی خوبه بعضی بد،چیزی که باعث بدبودن آدما میشه غرق شدن تو غرایظ و غفلت از نفس

ولی خب این نظر شماست که محترمه🌱

اما دلیل نمیشه که حقیقت تغییری کنه .....

اگه آدما غریزه ندارن چطور تمایل به خوردن و آشامیدن دارن؟!غریزه کنترل شده اس اونم فقط با عقل(نظریه ار ...

خوردن واشامیدن نیاز بدنه غریزه نیست