2777
2789

من همه قسمتارو ندیدم الان یه تیکه دیدم از قسمت ۱۱ 

طناز که کلا این بیچاره یچیزی میگه میپره بهش 

نگار که نمیدونم چجوری روش میشه اونجوری کفت چرا فک میکنین ترانه انقد خوبه ،ترانه که نگار نیس😐

با این حال ترانه زیادم جوابشونو نمیده ،قسمتای قبلی اتفاقی افتاده که انقدر باهاش لجن؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترانه هم یه عوضی مث نگاره فقط میخواد همه رو به جون هم بندازه

نمیدونم ولی نگار مثل این نماینده های کلاس اولمونه که همه بچه ها واسش گوش به فرمانش بودن😐

پربد تو خرف ترانه اخرشم بهش گفت حیوون

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ترانه نسبت به زهرا و نگار خیلی بهتره رفتارش ولی اون نگار خیلی هول و مارموز

من خیلی از این طنازه حرصم میگیره تا الان ندیدم دختری همچین رفتاری با پارتنرش داشته باشه و اخرش پسره بمونه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

چون موقع ورودش سعی کرد با حاشیه بیاد. ولی من بیشتر از همه دوستش دارم. بقیه بهش هیت میدن اما خودشون پر از ایراد و ده برابر دنبال دراما درست کردنن. بنظرم ترانه چون خوشگله سعی کردن از چشم پسرا بندازنش

نمیدونم ولی نگار مثل این نماینده های کلاس اولمونه که همه بچه ها واسش گوش به فرمانش بودن😐پربد تو خرف ...

جفتشون لنگه هم هستن تازه قسمت ۱۱ هستی جلوتر بری یا لایو هاشون رو ببینی متوجه میشی چقد عوضی هستن نگار هول که تو آخرین قسمتی که پخش شد تیر خلاص رو زد 

من خیلی از این طنازه حرصم میگیره تا الان ندیدم دختری همچین رفتاری با پارتنرش داشته باشه و اخرش پسره ...

اره اینم خودشو آویزون نشون میده و شاهین دوست داره ولی شاهین اصلا براش مهم نیست و منتظر دخترای جدیده 

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

جفتشون لنگه هم هستن تازه قسمت ۱۱ هستی جلوتر بری یا لایو هاشون رو ببینی متوجه میشی چقد عوضی هستن نگار ...

وای دیدی چطوری خودشیرینی میکرد پا شده برای اون مرده چایی ریخته ، یعنی فرشاد بازم بره با نگار خیلی خررررره

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

وای دیدی چطوری خودشیرینی میکرد پا شده برای اون مرده چایی ریخته ، یعنی فرشاد بازم بره با نگار خیلی خر ...

اونوقت وقتی فرشاد با پریسا صحبت کرد قشقرق بپا کرد😂

یه پسر جذاب مث فرشاد چرا باید اینقدر احمق باشه😅

چون موقع ورودش سعی کرد با حاشیه بیاد. ولی من بیشتر از همه دوستش دارم. بقیه بهش هیت میدن اما خودشون پ ...

منم وایب منفی ازش نگرفتم همین که توهیناشونو جواب نمیده یعنی ارومه واقعا

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

جفتشون لنگه هم هستن تازه قسمت ۱۱ هستی جلوتر بری یا لایو هاشون رو ببینی متوجه میشی چقد عوضی هستن نگار ...

زهرا انگار اومده تو کوچه سبزی پاک کنه دنبال غیبته

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اره اینم خودشو آویزون نشون میده و شاهین دوست داره ولی شاهین اصلا براش مهم نیست و منتظر دخترای جدیده

بینشون سودا و امیر مثل زن و شوهرن بقیشون جدی نیستن😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋